Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir şirket kuruyorsunuz, bookingini, kreatifini %100 bu iki adamdan birine emanet etmeniz lazım. Verdikleri fikirleri onlarla sadece arkadaş olarak, tartışarak değiştirebilme ihtimaliniz var ve sizi dinlemeleri gerekmiyor. Hangisini seçersiniz?
Ben bir güreş şirketi ya da eski deyimle federasyonu kuracak olsam başına Paul Heyman gibi bir adam getiririm. Vince sapık, Tony'i çok bilmiyorum ama herkes çapsız diyor. Heyman agabey güreşin sefiridir deriz.
Ben bir güreş şirketi ya da eski deyimle federasyonu kuracak olsam başına Paul Heyman gibi bir adam getiririm. Vince sapık, Tony'i çok bilmiyorum ama herkes çapsız diyor. Heyman agabey güreşin sefiridir deriz.
Yeni kurulan bir şirketi büyütmenin en garanti yolu Vince'e devretmektir. Benimde amacım muhtemelen o şirketin kalitesinden ziyade çok izlenmesi olacağı için tabiki Vincent Kennedy McMahon.