Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben direkt storyline olarak baktım. Açıkçası Wayne olarak Bale pek gitmese de, Batman olarak gayet iyi gözüküyor. Ama yine de benim en çok hoşuma giden isim Pattinson oldu. Affleck bana yaşlı hissettirdi. Artı kostüm olarak da, meme uçları olan kostümden sonraki en kötü kostüm olabilir. İyi bir Bruce Wayne ama yaşlı bir Bruce Wayne.
Ben direkt storyline olarak baktım. Açıkçası Wayne olarak Bale pek gitmese de, Batman olarak gayet iyi gözüküyor. Ama yine de benim en çok hoşuma giden isim Pattinson oldu. Affleck bana yaşlı hissettirdi. Artı kostüm olarak da, meme uçları olan kostümden sonraki en kötü kostüm olabilir. İyi bir Bruce Wayne ama yaşlı bir Bruce Wayne.
Tam tersi düşünüyoruz hacım. Bale gerçekten bir Bruce tiplemesine sahip olsa da, ben hiçbir zaman onu Bruce olarak sevemedim. Affleck'in kostümlerinde de sıkıntım, daha gri olması. Hem logosu da çok büyük. Bale'in kostümünün ağız yapısını, Pattinson'un da gözlerindeki kısmı beğenmesem de, bence Affleck'in kostümünden daha iyiler.