Ben Affleck'in Hakkının Yenmesi

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,763
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
batfleckman.jpg

Ben Affleck'in Batman olarak en iyi Batman olduğunu ve hakkının yendiğini düşünüyorum. Bu adam tekli bir film hak ediyordu.​

Netuno

The Last World Beater
Konular
215
Beğeni sayısı
1,862
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Yok baba ya. Dark Knight serisine yetişemez. Ki kendisinin en çok zarar gördüğü şey Martha olayı. Onun sonrasında en iyi diyemem.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,763
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Yok baba ya. Dark Knight serisine yetişemez. Ki kendisinin en çok zarar gördüğü şey Martha olayı. Onun sonrasında en iyi diyemem.
Film kalitesi olarak demedim aslında direkt Batman tiplemesi dedim. Bale en kötü Batman tiplemesine sahip olabilir.

Netuno

The Last World Beater
Konular
215
Beğeni sayısı
1,862
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Film kalitesi olarak demedim aslında direkt Batman tiplemesi dedim. Bale en kötü Batman tiplemesine sahip olabilir.
Ben direkt storyline olarak baktım. Açıkçası Wayne olarak Bale pek gitmese de, Batman olarak gayet iyi gözüküyor. Ama yine de benim en çok hoşuma giden isim Pattinson oldu. Affleck bana yaşlı hissettirdi. Artı kostüm olarak da, meme uçları olan kostümden sonraki en kötü kostüm olabilir. İyi bir Bruce Wayne ama yaşlı bir Bruce Wayne.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,763
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Ben direkt storyline olarak baktım. Açıkçası Wayne olarak Bale pek gitmese de, Batman olarak gayet iyi gözüküyor. Ama yine de benim en çok hoşuma giden isim Pattinson oldu. Affleck bana yaşlı hissettirdi. Artı kostüm olarak da, meme uçları olan kostümden sonraki en kötü kostüm olabilir. İyi bir Bruce Wayne ama yaşlı bir Bruce Wayne.
En iyi Bruce Waynelere koyarım Bale'i. Ayrıca maalesef tüm filmler dahil en iyi kostüm Affleck'e ait. Dark Knight Returns kostümünün daha iyisi yok.

Netuno

The Last World Beater
Konular
215
Beğeni sayısı
1,862
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
Hana Kimura
En iyi Bruce Waynelere koyarım Bale'i. Ayrıca maalesef tüm filmler dahil en iyi kostüm Affleck'e ait. Dark Knight Returns kostümünün daha iyisi yok.
Tam tersi düşünüyoruz hacım. Bale gerçekten bir Bruce tiplemesine sahip olsa da, ben hiçbir zaman onu Bruce olarak sevemedim. Affleck'in kostümlerinde de sıkıntım, daha gri olması. Hem logosu da çok büyük. Bale'in kostümünün ağız yapısını, Pattinson'un da gözlerindeki kısmı beğenmesem de, bence Affleck'in kostümünden daha iyiler.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: