RPG Karakter Merkezi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
Karakter merkezi güncellendi. Aktifliği bulunmayan karakterler silindi, alumni ve ana kadro arasında takaslar yapıldı. Hepsini tek tek yazmayalım.

RTWM döneminde karakter almak isteyenler olursa bunu ÖM aracılığıyla yazabilir. Sezonun kapanmasına kısa bir zaman kaldı, hikayeler de bu kısa zamanda tamamlanma sürecine girecektir. Bu sebeple yeni karakterlere kapalı olmaya çalışacağız. Öncesinde ÖM'den konuştuğumuz arkadaşlar zamanı geldiğinde kadroya katılacaklar. Yeni alımlar veya karakterini bırakmak isteyenler için ÖM'den konuşalım. Bu konu WrestleMania'ya kadar kilitli.

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
Bir oyuncunun en kararsız olduğu, yazıp yazıp sildiği bu konu için mesajlar tekrar açılmıştır. Mevcut karakteriyle devam etmek isteyen arkadaşlarımın direkt olarak bu mesaja 👍 emojisi koyması uygun olur.

Mevcut karakteri olup, bırakmak isteyip; herhangi bir karakteri olmayıp bir karakter sahibi olmak isteyen arkadaşlarımın ise taleplerini almak için beklemekteyim.

Konular
270
Beğeni sayısı
1,655
PG Nakit
1,180
Favori Güreşçi
Becky Lynch
RPG Karakteri
Alexander Hammerstone
Yaklaşık 1 aydır foruma girmiyordum. Hoş, zaten ondan önce de çok aktif olamıyordum ya neyse... Gerek özel hayat, gerek yoğun iş temposundan dolayı ne RPG'ye ne de forumun kendisine vakit ayırabildim. Ekibin Henry'ye dair aklında farklı bir şeyler olmuştur, benim ilgisizliğimden dolayı rafa kaldırmışlardır, olabilir. Hayal kırıklığına uğrattıysam kusuruma bakmayın. Son 2 senedir eskisi gibi kendimi veremiyorum bu oyuna artık. İşten güçten diyip kestirip atmayacağım. Güreşle alakamın 0 olmasından dolayı oynanılan konsepte yabancılaştım galiba, en mantıklı sebebi bu olarak görüyorum. Mesajımdan da anlayacağınız üzere karakterimle devam etmeyi düşünmüyorum. Beni tanıyorsunuz zaten. Asla, asla demem... Belki farklı bir karakter, belki eski karakterlerimden biriyle bir gün yine görüşürüz. Yaptığınız işi çok takdir ediyorum, aradan onlarca yıl geçmesine rağmen güreş role play'ini hala bir şekilde yaşatıyorsunuz. Emeğinize, çabanıza sağlık.

ECH

british master
Konular
253
Beğeni sayısı
2,069
PG Nakit
935
RPG Karakteri
Carlito
Karakterimi ve bir son dakika mucizesi de yaşanmazsa rpg serüvenini bırakmış bulunmaktayım. tüm emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi