Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hızlıca onayladım, fakat hatalı oldu. Karakter şu an aktif güreşmediği için menajer olarak kabul edebiliriz yalnızca bunu. Başka bir karakter almak ister misin?
Hızlıca onayladım, fakat hatalı oldu. Karakter şu an aktif güreşmediği için menajer olarak kabul edebiliriz yalnızca bunu. Başka bir karakter almak ister misin?
İstemem. Sting geçen sene bırakmış güreşi, rosterda var. Bray Wyatt, mezarda abi adam hayattan emekli yani. Benim için nazınız geçmiyor mu yani? Aşk olsun.
İstemem. Sting geçen sene bırakmış güreşi, rosterda var. Bray Wyatt, mezarda abi adam hayattan emekli yani. Benim için nazınız geçmiyor mu yani? Aşk olsun.
Haklısın dosto, Sting'i gözden kaçırmışız onay aşamasında. Wyatt'ın özel bir durumu var, o sebeple rosterda. Ekip içinde konuşup anlaşmaya vardık, çok kritik olmadıkça bu kurala bakmama kararı verdik. Onaylıyoruz, hoş geldin.