Wrestlemania I'den sonra bu oyunu yazacak durumum olmadığında özleyeceğim karakterler var ve Mayhem onlardan biriydi. Belki de ona veda etmek de bu yüzden çok kolay değil gibi hissettim. Mayhem'siz bir şirket, tuhaf geliyor. Bunu biraz Ospreay'de yaşamıştım. Şimdi ikinci kez yaşıyorum ama daha büyük yaşıyorum. Çünkü Ospreay'i o kadar hissedememiştim sonuç olarak winner bir adamdı. Ama Mayhem'i ben yazdığımda, kazandığında ve dahi kaybettiğinde ona hep kendimden birçok şey kattım. Onu anlatırsam laf uzar gider. Kısacası Mayhem her şeyi bitiren o Starship Pain'i hiç vuramasa da, kim ne derse desin ben onu çok sevdim. Sen her ne kadar gitgelli oynasan da bunun farkında olup, her zaman senin için yazılan şeye saygı duyup bu oyunu ve bu kitleyi hep sevip sayman bizim ekip için çok değerli. Hayatın umarım bundan sonrasında biraz olsun daha rahata erer. Öyle olmasa da, her şey sonuna kadar tersine de gitse iyisi için çabalamaktan ve en önemlisi umut etmekten vazgeçme. Çünkü Mayhem öyle yapardı.