RPG Karakter Merkezi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
123
Beğeni sayısı
2,473
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser
Alexa daha önce büyük bir hikayede kullanılmış bir karakter. Ama kendisinin bitişi iyi olmamıştı. Tavsiyem direkt Mone'yi al.
delrio1.jpg

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Son zamanlarda fazla tak çıkar yaptım farkındayım kusura bakmayın ama son bir kez Malakai Black... Oynamasak içte kalırdı.

Edit : Özel hayattaki bir takım sıkıntılardan dolayı da iş dışı eve kapanmayı düşünüyorum bir süre. RPG iyi bir zaman geçirme ve kafa dağıtma yöntemi olur benim için. Bu sefer vakit ayıracağız yani.

Son düzenleme:

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
Son zamanlarda fazla tak çıkar yaptım farkındayım kusura bakmayın ama son bir kez Malakai Black... Oynamasak içte kalırdı.

Edit : Özel hayattaki bir takım sıkıntılardan dolayı da iş dışı eve kapanmayı düşünüyorum bir süre. RPG iyi bir zaman geçirme ve kafa dağıtma yöntemi olur benim için. Bu sefer vakit ayıracağız yani.

Yarın 22:00'da yayınlanacak olan PAYBACK #17'e elinden geldiğince bakıp yorum atabilirsen sevinirim Sef. Sonrasında onaylarım zaten.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Yarın 22:00'da yayınlanacak olan PAYBACK #17'e elinden geldiğince bakıp yorum atabilirsen sevinirim Sef. Sonrasında onaylarım zaten.
Yarın aynı saatte işteyim çok fazla atamayabilirim de ara ara yazar şov sonu da değerlendirme atarım. Teşekkür ettim BOSS.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi