RPG Günah Benim Suç Benim

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
627
Beğeni sayısı
1,232
PG Nakit
1,935
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Kameralarımız Jey Uso'yu ve yanındaki yabancıyı çekiyor. Kameramızı yaklaştırdığımızda bu kişinin Eypio olduğunu görüyoruz. İkisinin alakası size saçma gelebilir ama öğrendiğimiz kadarıyla bu ikisi uzun yıllardır arkadaşlar.
1694554768010.png
Jey Uso: Biliyomusun adamım artık hayat hiç zevk vermiyor. Ailemle mangal keyfi yapayım dedim ama o adam gine herşeyi berbat etti. Kurnaz davranıp duygusal ayaklarına yatıyor ama ben kanmam.
Eypio: Reis Rikishi amca böyle biri değildi. Bir anda neden değişti bilmem ama anlattığına göre çok değişmiş. Kendisiyle görüştüm ve o da senin için iyi konuşmadı. Kendi kendine triplere girdiğini ve beni yanlış anladığını söyledi. Açtığın davanın ise bir saçmalık olduğunu davayı kaybetse bile biyolojik olarak bu gerçeği değiştiremiyeciğini söyledi.
Jey Uso: Davadan söz etmişken bir türlü sonuçlanmadı bu lanet şey...

İ
çeriye bir anda maskeli adamlar giriyorlar. 6 kişilik bu ekip Jey ve Eypio'nun üstüne yürüyorlar. İçlerinden bir tanesi Eypio'yu alaşağı ediyor ve bunu gören Jey harekete geçiyor. 6V2 var resmen. Herkes eline telefonunu almış ve bu kavgayı çekiyor. Ve mekanın elektrikleri gidiyor. Elektrikler geldiğinde sürpriz bir isim bizi karşılıyor.
1694555477276.png
Bu kişi Jimmy Uso elinde 3 adet sopa var. Kardeşine ve Eypio'ya sopalarını veriyor ve bu üçlü maskelilerin arasına dalıyor. Maskelileri bir güzel haşat ettikten sonra hepsini bir yere oturtup bağlıyorlar.

Eypio: Şu o***** çocuklarının maskelerini indirelimde kim oldukları ortaya çıksın.

Sıra sıra hepsinin maskelerini açıyorlar ve ekibin lideri oldukça tanıdık bir isim.

BU İSİM TURABİ ÇAMKIRAN. KENDİSİ RIKISHI'NİN GÜREŞ OKULUNDAKİ ÖĞRENCİSİ. YANINDAKİLER İSE DİĞER ÖĞRENCİLER.

Jey Uso: Vay be Turabi sonunda bunuda yapacaktın. Biz seninle çocukluk arkadaşıydık. O şerefsizin emir vermesiyle toplamışsın çaylakları bize saldırıyorsun. Ben senin bana ''babana söylede benide şu güreş işlerine soksun'' dediğin günleri hatırlarım. Şimdi de adilik yapıyosun bana.

Turabi: Kardeşim lütfen beni affet. Baban beni okuldan kovmakla tehdit etti. Ben kabul etmedim ve beni dövdürmekle tehdit etti. Bana ne yapacaksan yap sana gıkım çıkmaz.

Jey Uso: Arkadaşlarını topla ve siktir git burdan Turabi. Artık hayatımdan sonsuza kadar çıktın. Git o koca kıçlının yanına ve sana güreş öğretsin.
Jimmy Uso: Kalleş Turabi seni böyle bilmezdik. Derhal siktir git buradan.

Turabi ve ekibi mekanı terk ederken Jey, Jimmy ve Eypio arkalarından bakıyorlar.

Jey Uso: Hadi bi ocakbaşına gidip Adana gömelim...

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: