Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Günah Benim Suç Benim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="The MANIAC" data-source="post: 82135" data-attributes="member: 19"><p>Kameralarımız Jey Uso'yu ve yanındaki yabancıyı çekiyor. Kameramızı yaklaştırdığımızda bu kişinin Eypio olduğunu görüyoruz. İkisinin alakası size saçma gelebilir ama öğrendiğimiz kadarıyla bu ikisi uzun yıllardır arkadaşlar. </p><p>[ATTACH=full]2054[/ATTACH]</p><p>Jey Uso:<strong> Biliyomusun adamım artık hayat hiç zevk vermiyor. Ailemle mangal keyfi yapayım dedim ama o adam gine herşeyi berbat etti. Kurnaz davranıp duygusal ayaklarına yatıyor ama ben kanmam. </strong></p><p>Eypio: <strong>Reis Rikishi amca böyle biri değildi. Bir anda neden değişti bilmem ama anlattığına göre çok değişmiş. Kendisiyle görüştüm ve o da senin için iyi konuşmadı. Kendi kendine triplere girdiğini ve beni yanlış anladığını söyledi. Açtığın davanın ise bir saçmalık olduğunu davayı kaybetse bile biyolojik olarak bu gerçeği değiştiremiyeciğini söyledi.</strong></p><p>Jey Uso: <strong>Davadan söz etmişken bir türlü sonuçlanmadı bu lanet şey...</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>İ</strong>çeriye bir anda maskeli adamlar giriyorlar. 6 kişilik bu ekip Jey ve Eypio'nun üstüne yürüyorlar. İçlerinden bir tanesi Eypio'yu alaşağı ediyor ve bunu gören Jey harekete geçiyor. 6V2 var resmen. Herkes eline telefonunu almış ve bu kavgayı çekiyor. Ve mekanın elektrikleri gidiyor. Elektrikler geldiğinde sürpriz bir isim bizi karşılıyor.</p><p>[ATTACH=full]2056[/ATTACH]</p><p>Bu kişi Jimmy Uso elinde 3 adet sopa var. Kardeşine ve Eypio'ya sopalarını veriyor ve bu üçlü maskelilerin arasına dalıyor. Maskelileri bir güzel haşat ettikten sonra hepsini bir yere oturtup bağlıyorlar.</p><p></p><p>Eypio: <strong>Şu o***** çocuklarının maskelerini indirelimde kim oldukları ortaya çıksın.</strong></p><p></p><p>Sıra sıra hepsinin maskelerini açıyorlar ve ekibin lideri oldukça tanıdık bir isim.</p><p></p><p>BU İSİM TURABİ ÇAMKIRAN. KENDİSİ RIKISHI'NİN GÜREŞ OKULUNDAKİ ÖĞRENCİSİ. YANINDAKİLER İSE DİĞER ÖĞRENCİLER.</p><p></p><p>Jey Uso: <strong>Vay be Turabi sonunda bunuda yapacaktın. Biz seninle çocukluk arkadaşıydık. O şerefsizin emir vermesiyle toplamışsın çaylakları bize saldırıyorsun. Ben senin bana ''babana söylede benide şu güreş işlerine soksun'' dediğin günleri hatırlarım. Şimdi de adilik yapıyosun bana. </strong></p><p></p><p>Turabi: <strong>Kardeşim lütfen beni affet. Baban beni okuldan kovmakla tehdit etti. Ben kabul etmedim ve beni dövdürmekle tehdit etti. Bana ne yapacaksan yap sana gıkım çıkmaz.</strong></p><p></p><p>Jey Uso: <strong>Arkadaşlarını topla ve siktir git burdan Turabi. Artık hayatımdan sonsuza kadar çıktın. Git o koca kıçlının yanına ve sana güreş öğretsin.</strong></p><p>Jimmy Uso: <strong>Kalleş Turabi seni böyle bilmezdik. Derhal siktir git buradan.</strong></p><p></p><p>Turabi ve ekibi mekanı terk ederken Jey, Jimmy ve Eypio arkalarından bakıyorlar.</p><p></p><p>Jey Uso: <strong>Hadi bi ocakbaşına gidip Adana gömelim...</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The MANIAC, post: 82135, member: 19"] Kameralarımız Jey Uso'yu ve yanındaki yabancıyı çekiyor. Kameramızı yaklaştırdığımızda bu kişinin Eypio olduğunu görüyoruz. İkisinin alakası size saçma gelebilir ama öğrendiğimiz kadarıyla bu ikisi uzun yıllardır arkadaşlar. [ATTACH type="full" width="225px"]2054[/ATTACH] Jey Uso:[B] Biliyomusun adamım artık hayat hiç zevk vermiyor. Ailemle mangal keyfi yapayım dedim ama o adam gine herşeyi berbat etti. Kurnaz davranıp duygusal ayaklarına yatıyor ama ben kanmam. [/B] Eypio: [B]Reis Rikishi amca böyle biri değildi. Bir anda neden değişti bilmem ama anlattığına göre çok değişmiş. Kendisiyle görüştüm ve o da senin için iyi konuşmadı. Kendi kendine triplere girdiğini ve beni yanlış anladığını söyledi. Açtığın davanın ise bir saçmalık olduğunu davayı kaybetse bile biyolojik olarak bu gerçeği değiştiremiyeciğini söyledi.[/B] Jey Uso: [B]Davadan söz etmişken bir türlü sonuçlanmadı bu lanet şey... İ[/B]çeriye bir anda maskeli adamlar giriyorlar. 6 kişilik bu ekip Jey ve Eypio'nun üstüne yürüyorlar. İçlerinden bir tanesi Eypio'yu alaşağı ediyor ve bunu gören Jey harekete geçiyor. 6V2 var resmen. Herkes eline telefonunu almış ve bu kavgayı çekiyor. Ve mekanın elektrikleri gidiyor. Elektrikler geldiğinde sürpriz bir isim bizi karşılıyor. [ATTACH type="full" width="197px"]2056[/ATTACH] Bu kişi Jimmy Uso elinde 3 adet sopa var. Kardeşine ve Eypio'ya sopalarını veriyor ve bu üçlü maskelilerin arasına dalıyor. Maskelileri bir güzel haşat ettikten sonra hepsini bir yere oturtup bağlıyorlar. Eypio: [B]Şu o***** çocuklarının maskelerini indirelimde kim oldukları ortaya çıksın.[/B] Sıra sıra hepsinin maskelerini açıyorlar ve ekibin lideri oldukça tanıdık bir isim. BU İSİM TURABİ ÇAMKIRAN. KENDİSİ RIKISHI'NİN GÜREŞ OKULUNDAKİ ÖĞRENCİSİ. YANINDAKİLER İSE DİĞER ÖĞRENCİLER. Jey Uso: [B]Vay be Turabi sonunda bunuda yapacaktın. Biz seninle çocukluk arkadaşıydık. O şerefsizin emir vermesiyle toplamışsın çaylakları bize saldırıyorsun. Ben senin bana ''babana söylede benide şu güreş işlerine soksun'' dediğin günleri hatırlarım. Şimdi de adilik yapıyosun bana. [/B] Turabi: [B]Kardeşim lütfen beni affet. Baban beni okuldan kovmakla tehdit etti. Ben kabul etmedim ve beni dövdürmekle tehdit etti. Bana ne yapacaksan yap sana gıkım çıkmaz.[/B] Jey Uso: [B]Arkadaşlarını topla ve siktir git burdan Turabi. Artık hayatımdan sonsuza kadar çıktın. Git o koca kıçlının yanına ve sana güreş öğretsin.[/B] Jimmy Uso: [B]Kalleş Turabi seni böyle bilmezdik. Derhal siktir git buradan.[/B] Turabi ve ekibi mekanı terk ederken Jey, Jimmy ve Eypio arkalarından bakıyorlar. Jey Uso: [B]Hadi bi ocakbaşına gidip Adana gömelim...[/B] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Günah Benim Suç Benim
Menü
Giriş yap