BAB Land of Opportunity

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
192
Mesajlar
3,629
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
1
adsadeh.jpg


Serdar Ortaç, son parasıyla kumarhaneye gider ve milyarlar kazanır bu sefer hatalarından ders almış şekilde yatırım yapmaya başlar. İlk yatırım olarak bir eğlence şirketi kurmaya karar verir. Eric Bischoff ile kontak kuran Serdar Ortaç, herkesin ikinci bir şansı hakettiğini düşünmektedir. Bu yüzden sektörde pek şans bulamamış ama tribün desteği olan süperstarları toplamaya başlar. Pek bilgisi olmaması ve piyasanın yüksek olmasından dolayı çok fazla süperstar toplayamaz. Bu kadar süperstar yeterli olmaz laflarına aldırmayan Serdar, ileride transferler yapacağını söyler.

Patron : Serdar ortaç
GM : Eric Bischoff

Curt Hawkins
Dolph Ziggler
Alex Riley
Erick Rowan
Sin Cara
Montez Ford
Cedric Alexander
Noam Dar
Tyler Bate
Wes Lee
Sami Zayn
Carmelo Hayes
Joey Janela

Alexa Bliss
Emma
Gigi Dolin
Penelope Ford
Candace LeRae
Sol Ruca
Rhea Ripley

GİTME
YAKLAŞ

LOP World Championship : Dolph Ziggler
LOP TV Championship : Carmelo Hayes
LOP Women's Championship : Gigi Dolin
LOP Tag Team Championship :

şovlar düzenli şekilde olmayacak keyfime göre biraz bir günde 3 şov da yazabilirim 1 ay konuyu da unutabilirim


GİTME #1
YAKLAŞ #1
 
Son düzenleme:

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
192
Mesajlar
3,629
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
1

GİTME #1



ELİMDE OLSA, KALBİNE TAHT KURACAKTIM!

Boss geliyor! Bu Serdar Ortaç! Land of Opportunity'nin sahibi şovu açıyor. Yoğun tribün desteğiyle ringe gelen Serdar, elindeki mikrofon ile konuşmaya başlar.

"Canlarr, hepiniz hoşgeldinizzz. Burası artık şansı yaver gitmeyenlerin, hayatta ikinci şansı bulamamışların, kaybetmeye mahkum olanların evidir. Buraya topladığımız her bir süperstar sizlere hakettiğiniz eğlenceyi verecek ve bir nebze olsun kafanızdaki dertlerden arınmanızı sağlayacak. Şimdi sizlere işlerin nasıl ilerleyeceğinden bahsedeyim. Bildiğiniz üzere 4 tane şampiyonluğumuz var. Bunlar için Turnuvalar düzenleyeceğiz. İlk olarak, LOP World Championship! Bu kemer için 4 tane süperstar seçtim. Bunlar bu şovda maçlara çıkacak ve şovun sonunda kemer birisinin belini saracak. Aynı benim Chloe'nin belini sardığım gibi... Ahh.. ahh... Neyse canlarım şimdi sizlere bu süperstarları açıklayayım. İlk olarak...

ALEX RİLEY!

ve rakibi

JOEY JANELA!

bir diğer eşleşmemizi merak ediyor musunuz? (Seyirciye duyamıyorum işareti yapar. Seyircilerden ise "YES!" chantlari gelir)
O zaman açıklıyorum bir diğer isim...

DOLPH ZİGGLER!

ve rakibi

SAMİ ZAYN!

Evvvettt canlarım bugünün maçları bunlar. Gecenin sonunda şampiyon belli olacak. Hakeden kazansın!"

*Müziği eşliğinde arka alana geçer.*

Alex Riley vs. Joey Janela


Maçın büyük bölümü Riley üstünlüğü ile geçiyor. Janela, hakemin bakmadığı bir anda Low Blow yapıp tuşa gidiyor ama Riley atıyor. Riley toparlanmaya çalışırken Janela vurmaya devam ediyor. Janela, top ropeye çıkarıyor Riley'i. Suplex yapmaya çalışırken Riley dirsek darbeleri ile kurtuluyor. Janela yere düşüyor. Riley, toparlanıp Frog Splash deniyor ama Janela kaçıyor, kaçarken de hakemi düşürüyor. İkisi de ayağa kalkıyor. Janela, Clothsline için koşuyor ama Riley kaçıyor ve LOW BLOW! HAKEM GÖRMEDİ OYNA DEVAM. TUŞA GİDİYOR. 1...2...3! ALEX RİLEY FİNALE ÇIKIYOR! Maçtan sonra eline mikrofon alıp şunları söylüyor.

Kazanan : Alex Riley

"Bir çay söylersin nasibinde varsa içersin."

Mikrofonu yere atıp sevinirken ekranlar kararıyor ve diğer maça geçiyoruz.

Dolph Ziggler vs. Sami Zayn

Maç tümüyle Ziggler üstünlüğü ile geçiyor bildiğin ezip geçiyor. Daha önce tanıdığımız Ziggler gibi değil her zamankinden daha sert! Vurup kırıyor, maçın sonunda bir superkick ile tuşa gidiyor 1...2..3! Ziggler Finalde Riley'in rakibi oluyor.

Kazanan : Dolph Ziggler

Kameralar açılıyor ve Serdar "Fucking" Ortaç gözüküyor. Önceki maçı izlemiş ve arka alanda başkalarıyla maç hakkında konuşurken biri kadraja giriyor. Bu isim Joey Janela.

Joey Janela : Hey, Serdar! Olanları görmedin mi? O pislik beni hileyle yendi. Buna göz yumamazsın. Yumruğunu masaya vur ve bana bir rövanş ayarla hem de hemen! Yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim!

Serdar Ortaç : Aaah yavrucuğum, sen de aynısını yaptın. Ama maçı kazanan Alex oldu. Etme bulma dünyası çiçeğim, elbet bir şans daha bulursun. Ama bugün değil.

Joey Janela : Pekala, ben diyeceğimi dedim. (Serdar'ın dibine girerek.) Hoşçakal!

Alex Riley vs. Dolph Ziggler

Her iki güreşçi de ringe yoğun seyirci desteğiyle geliyor ve maç başlıyor. Ortada geçen maçın temposunu değiştiren isim Alex Riley oluyor. Dolph'un, Zayn'e uyguladığı tarifeyi uyguluyor. Ama o da ne? Penelope Ford geliyor! Ringin kenarından Riley'e bir şeyler söylüyor. Riley takmayıp Ziggler'ı dövmeye devam ediyor. Riley'den FINAL SCORE GELİYOR! Tam tuşa gidecekken Penelope Ford, aprona çıkıyor ve hakeme bağırıp çağırıyor. Riley, dönüp Penelope ile tartışıyor. Tribünlerin arasından maskeli bir adam gelip ringe geliyor elinde bir çekiç ile. Riley tam arkasını döndüğünde çekiçle LOW BLOW! PENELOPE O KADAR SESLİ BAĞIRIYOR Kİ HAKEM NE OLDUĞUNU ANLAMIYOR! RİLEY, TAŞTAŞLARINI TUTARAK YERE YIĞILIYOR! MASKELİ ADAM ZİGGLER'I RİLEY'İN ÜSTÜNE KOYUYOR! HAKEM EN SONUNDA PENELOPE'Yİ YOLLUYOR VE MAÇA DÖNÜYOR! OMUZLARI YERDE OLAN RİLEY'İ VE ÜSTÜNDEKİ ZİGGLER'İ GÖRÜP SAYMAYA BAŞLIYOR! 1...2...3! ZİGGLER ŞAMPİYON, ZİGGLER ŞAMPİYON! PEKİ YA MASKELİ ADAM KİM?

Kazanan : Dolph Ziggler

Ziggler kemerine kavuşup kutlama yaptıktan sonra girişteki maskeli adam ve Penelope'yi görüyoruz. Maskeli adam maskeyi çıkarıyor ve kim çıkıyor? Kemal Kılıçdaroğlu! şaka şaka JOEY JANELA! Kenardaki görevlilere bir mikrofon vermelerini söylüyor ve şunları söylüyor.

"Bizdeki ağırlık sizdeki teraziyi bozar."

Riley'in ringde acı çeker halde Janela'ya bakışlarıyla şovu sonlandırıyoruz.​
 

Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
192
Mesajlar
3,629
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
380
1

YAKLAŞ #1



AŞKIM DUR, NEFES AL Bİ!


Yaklaş kulakları çınlatırcasına duyuluyor arenada ve Serdar Ortaç girişte beliriyor! Elinde mikrofonla bir yandan şarkıyı söylüyor bir yandan da ringe geliyor ve konuşmaya başlıyor.

"Canlarım, çiçeklerim. Hepiniz bir diğer şovumuz olan YAKLAŞ'a hoşgeldiniz. Bildiğiniz üzere geçen şov bir kemerimiz için küçük bir turnuva düzenlemiştik. Bu şovda ise iki kemerimiz için iki maç düzenleyeceğiz! Bu kemerler Kadınlar ve Televizyon kemerleri! Kadınlar kemeri için 6 kişilik bir merdiven maçı düzenleyeceğiz. Televizyon şampiyonluğumuz için ise Fatal 4-Way maçımız olacak. Şimdi sizlere merdiven maçının katılımcılarını göstereyim." diyerek ekranı işaret eder ve ekranda şu isimler belirir.

Alexa Bliss vs. Candace LeRae vs. Gigi Dolin vs. Sol Ruca vs. Emma vs. Penelope Ford

"Nasıl, hoşunuza gitti mi katılımcılar? Şimdi ise Televizyon şampiyonluğuna aday olan güreşçiler gelsin ekrana"

Carmelo Hayes vs. Tyler Bate vs. Montez Ford vs. Curt Hawkins

"Evvvet canlarımm, ilk 2 maçımız bunlar olacak. Gecenin ana gösterisinde ise yarım kalan bir mevzuyu kapatıyoruz. Joey Janela ve Alex Riley, bir sonraki PPV olan Karabiber'de Dolph Ziggler ile ana kemer maçına çıkmak için çarpışacaklar. Teşşekürler geldiğiniz için ve iyi seyirler."

Serdar, seyircileri selamlayarak arka alana geçer.

Alexa Bliss vs. Candace LeRae vs. Gigi Dolin vs. Sol Ruca vs. Emma vs. Penelope Ford

Katılımcılar ringe geliyor ve zil çalıyor. Maçın başında herkes birbirine giriyor. Ringde kimse kalmıyor herkes dışarıda birbirine girişmekte. Bu fırsattan faydalanan Gigi Dolin ringe hemen merdiveni kurar ve tepesine çıkar. O sırada Emma ve Sol Ruca, onu aşağı beraber fırlatırlar. İkisi de merdivene tırmanır ve tepede yumruklaşırlar. Sol Ruca üstün gelir ve Emma'yı aşağı fırlatır. Tam kemere uzanmışken Penelope, ringe girer ve merdiveni devirir. Sol Ruca, dışarıya uçup barikatlara çarpar. Sağlık görevlileri hemen teşrif eder ve onunla ilgilenmeye başlar. Penelope, merdiveni düzeltmeye çalışırken arkasından Alexa gelir ve Clothsline vurmaya çalışır fakat Penelope kaçar. O sırada Candace aprona çıkmıştır. Alexa, Penelope'ye döndüğünden Penelope onu Candace'ye fırlatır ve ikisi birlikte dışarıya uçar. Penelope'nin önünde hiçbir engel kalmamıştır. Merdiveni kurar ve tepesine çıkar. Kemere uzanır, tam sökecekken... Birisi merdiveni devirir. O da kim? RHEA RİPLEY! Maça dahil edilmemiş olan Rhea Ripley merdiveni devirir ve Penelope'yi dövmeye başlar. Hırsını çıkaramaz bir türlü ve onu tribünlerin arasına yollar ve orada pataklamaya devam eder. Böyle böyle arka alana kadar giderler. Bu karışıklığı fırsat bilen Gigi Dolin, ringe gelir merdiveni kurar ve tepesine çıkar. Önünde hiçbir engel yok. Gigi, kemere uzanıyor ve SÖKÜYOR! GİGİ DOLİN ŞAMPİYON OLUYOOR!

Kazanan : Gigi Dolin

Gigi, şampiyonluğu kutlarken arka alanda devam eden kavgayı görüyoruz. Rhea, bir o yana bir bu yana fırlatıyor Penelope'yi. Eline bir sandalye geçiriyor ve tam kafasına vuracakken Janela engel oluyor. Rhea'ye ters şekilde bakıyor bir süre. Rhea, geri vites yapmıyor ve ikili bir süre bakışıyor. Janela, tam yumruğu geçirecekken yumruğunu birisi tutuyor. Bu isim Alex Riley!

Alex Riley : "Aklından bile geçirme, yoksa bu gece buradan sağ çıkamazsın."

Joey, Penelope'yi kucağına alıp revire götürüyor ve ekranlarımız kararıyor.

Carmelo Hayes vs. Tyler Bate vs. Montez Ford vs. Curt Hawkins

Ringe sırasıyla Curt, Montez ve Tyler geliyor. Curt, onların kulağına bir şeyler fısıldıyor. İkili onaylıyor ve Carmelo'nun ringe gelmesini bekliyorlar. Herkes ringde ve zil çalıyor! Tyler, Montez ve Curt üçlüsü hemen Carmelo'nun üstüne çullanıyor ve Melo'yu saf dışı bırakıyorlar. Ringde duran üçlü birbirlerine bakıyor. Curt, ellerini kaldırıp "Çakın!" işareti yapıyor ama ikili Curt'e saldırıyor! Curt'ü köşeye yaslıyorlar ve sıra sıra tekmeliyorlar. Montez Ford, Tyler'a dışarıya bir masa kurmasını söylüyor. Tyler, dışarıya masayı kuruyor. Montez, Curt'ü Powerbomb ile masaya yolluyor. Curt de saf dışı! Ringde kalan Tyler ve Montez bir süre bakışıyorlar ve yumruklaşmaya başlıyorlar. Montez, üstün geliyor ve Tyler'ı ringin dışına, spiker masasının olduğu tarafa fırlatıyor. Masanın üstünü boşaltıp Tyler'ı üstüne koyuyor. Arkasını döndüğünde Carmelo'dan gelen superkick ile masanın üstüne düşüyor o da. İkili üst üste masanın üstünde. Melo, top ropeda zıplamak için hazırlanırken. Curt, onu masaya fırlatıyor. Masa kırılıyor ve üçlü yerde hareketsiz kalıyor. Curt, o piti piti yapıyor ve Tyler'ı seçiyor. Tyler'ı ringe alıyor ve ONE NIGHT STAND! Tuşa gidiyor, 1...2...2.99! Tyler atıyor! Maç bitmedi! Curt, köşeye yolluyor Tyler'ı biraz yumrukluyor ve diğer köşeden koşarak Clothsline vurmak isterken Tyler kaçıyor ve Rebound Lariat geliyor! Tuşa gidiyor! 1...2...2.99! CURT DE PES ETMİYOR! ikili yerden kalkamayacak hale geliyor. Montez Ford, top ropeda beliriyor ve ikilinin üstüne FROG SPLASH! Tyler'ı dışarı yolluyor ve tuş etmek için arkasını dönüyor. AMA MELO'DAN BİG BOOT! MONTEZ RİNGİN DIŞINA DÜŞÜYOR! TUŞA GİDİYOR MELO! 1...2...3! MELO KAZANIYOR! MELO BU ZORLU MAÇTAN GALİP AYRILIYOR!

Kazanan : Carmelo Hayes

Arka alanda Alex'i ısınırken görüyoruz. Yanına Rhea geliyor.

Rhea Ripley : "Teşekkürler Alex, bu gece kıçını kolluyor olacağım."

Alex Riley : "İhtiyacım olmadığını sen de biliyorsun güzelim."

Alex, maça çıkmak üzere odadan ayrılır ve kameralar kararır.


Alex Riley vs. Joey Janela

Güreşçiler ringde, hakem son kontrollerini yapıyor ve maç başlıyor. Maçın büyük bölümü Alex Riley üstünlüğü ile geçiyor. Maçın sonralarına doğru Joey Janela varlık gösteriyor biraz da olsa. Penelope, yine bir yerleden çıkıp ringin kenarına geliyor. Ama bu sefer daha temkinli sürekli sağı solu kesiyor. Rhea, ortalıkta gözükmüyor. Janela, top ropeye çıkıyor. Alex, onu yakalıyor ve TOP ROPE SUPLEX! Penelope hemen aprona çıkıyor ve hakemle didişiyor. Hakem bakmazken Alex, dizliğine sakladığı muştayı çıkarıyor ve Joey'in ayağa kalkmasını bekliyor. Joey ayağa kalkıyor Alex muştayla yumruk atıyor ama Joey kaçıyor ve hemen ardından LOW BLOW! AMA RHEA RİPLEY GELİYOR ARKASINDAN VE JOEY'E LOW BLOW! RHEA, ALEX'İ JOEY'İN ÜSTÜNE KOYDUKTAN SONRA HEMEN OLAY YERİNDEN UZAKLAŞIYOR. HAKEM İSE PENELOPE'Yİ ARKA ALANA GİTMESİNİ İŞARET EDİYOR! HAKEM ARKASINI DÖNÜYOR VE SAYAMAYA BAŞLIYOR! 1...2..-?



AŞKIM DUR, NEFES AL Bİ!


Serdar Ortaç geliyor!? Herkes şaşkın halde Serdar'a bakıyor.

Serdar Ortaç : "Çiçeklerim, size sorunlarınızı çözmeniz için bir şans verdim. Ama siz pis yollara başvurdunuz. Pekala öyle olsun. Sadece biriniz Karabiber'de maça çıkmayacak. Her ikinizde çıkacak. Karabiber'in ana gösterisinde Joey Janela, Alex Riley ve Dolph Ziggler Dünya Şampiyonluğu için hiçbir kuralın olmadığı maça çıkacak. Haydi bakalım."

Kazanan : Sonuçsuz

Sağlık görevlileri ringe geliyor ve iki güreşçi ile ilgilenirken şovu kapatıyoruz.
 
Üst
Click here to login using your socials account