Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Land of Opportunity
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Heartbroken Kid" data-source="post: 80074" data-attributes="member: 126"><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(147, 101, 184)"><strong>GİTME #1</strong></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]J0i27Xz3BN4[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>ELİMDE OLSA, KALBİNE TAHT KURACAKTIM!</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Boss geliyor! Bu Serdar Ortaç! Land of Opportunity'nin sahibi şovu açıyor. Yoğun tribün desteğiyle ringe gelen Serdar, elindeki mikrofon ile konuşmaya başlar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Canlarr, hepiniz hoşgeldinizzz. Burası artık şansı yaver gitmeyenlerin, hayatta ikinci şansı bulamamışların, kaybetmeye mahkum olanların evidir. Buraya topladığımız her bir süperstar sizlere hakettiğiniz eğlenceyi verecek ve bir nebze olsun kafanızdaki dertlerden arınmanızı sağlayacak. Şimdi sizlere işlerin nasıl ilerleyeceğinden bahsedeyim. Bildiğiniz üzere 4 tane şampiyonluğumuz var. Bunlar için Turnuvalar düzenleyeceğiz. İlk olarak, LOP World Championship! Bu kemer için 4 tane süperstar seçtim. Bunlar bu şovda maçlara çıkacak ve şovun sonunda kemer birisinin belini saracak. Aynı benim Chloe'nin belini sardığım gibi... Ahh.. ahh... Neyse canlarım şimdi sizlere bu süperstarları açıklayayım. İlk olarak...</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">ALEX RİLEY!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">ve rakibi</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">JOEY JANELA!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">bir diğer eşleşmemizi merak ediyor musunuz? (Seyirciye duyamıyorum işareti yapar. Seyircilerden ise "YES!" chantlari gelir)</p> <p style="text-align: center">O zaman açıklıyorum bir diğer isim...</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">DOLPH ZİGGLER!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">ve rakibi</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">SAMİ ZAYN!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Evvvettt canlarım bugünün maçları bunlar. Gecenin sonunda şampiyon belli olacak. Hakeden kazansın!"</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>*Müziği eşliğinde arka alana geçer.*</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Alex Riley vs. Joey Janela</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Maçın büyük bölümü Riley üstünlüğü ile geçiyor. Janela, hakemin bakmadığı bir anda Low Blow yapıp tuşa gidiyor ama Riley atıyor. Riley toparlanmaya çalışırken Janela vurmaya devam ediyor. Janela, top</em> ropeye çıkarıyor Riley'i. Suplex yapmaya çalışırken Riley dirsek darbeleri ile kurtuluyor. Janela yere düşüyor. Riley, toparlanıp Frog Splash deniyor ama Janela kaçıyor, kaçarken de hakemi düşürüyor. İkisi de ayağa kalkıyor. Janela, Clothsline için koşuyor ama Riley kaçıyor ve LOW BLOW! HAKEM GÖRMEDİ OYNA DEVAM. TUŞA GİDİYOR. 1...2...3! ALEX RİLEY FİNALE ÇIKIYOR! Maçtan sonra eline mikrofon alıp şunları söylüyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Kazanan : Alex Riley</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Bir çay söylersin nasibinde varsa içersin."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Mikrofonu yere atıp sevinirken ekranlar kararıyor ve diğer maça geçiyoruz.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Dolph Ziggler vs. Sami Zayn</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Maç tümüyle Ziggler üstünlüğü ile geçiyor bildiğin ezip geçiyor. Daha önce tanıdığımız Ziggler gibi değil her zamankinden daha sert! Vurup kırıyor, maçın sonunda bir superkick ile tuşa gidiyor 1...2..3! Ziggler Finalde Riley'in rakibi oluyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Kazanan : Dolph Ziggler</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Kameralar açılıyor ve Serdar "Fucking" Ortaç gözüküyor. Önceki maçı izlemiş ve arka alanda başkalarıyla maç hakkında konuşurken biri kadraja giriyor. Bu isim Joey Janela.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Joey Janela : </strong>Hey, Serdar! Olanları görmedin mi? O pislik beni hileyle yendi. Buna göz yumamazsın. Yumruğunu masaya vur ve bana bir rövanş ayarla hem de hemen! Yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Serdar Ortaç : </strong>Aaah yavrucuğum, sen de aynısını yaptın. Ama maçı kazanan Alex oldu. Etme bulma dünyası çiçeğim, elbet bir şans daha bulursun. Ama bugün değil.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Joey Janela : </strong>Pekala, ben diyeceğimi dedim. (Serdar'ın dibine girerek.) Hoşçakal!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Alex Riley vs. Dolph Ziggler</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Her iki güreşçi de ringe yoğun seyirci desteğiyle geliyor ve maç başlıyor. Ortada geçen maçın temposunu değiştiren isim Alex Riley oluyor. Dolph'un, Zayn'e uyguladığı tarifeyi uyguluyor. Ama o da ne? Penelope Ford geliyor! Ringin kenarından Riley'e bir şeyler söylüyor. Riley takmayıp Ziggler'ı dövmeye devam ediyor. Riley'den FINAL SCORE GELİYOR! Tam tuşa gidecekken Penelope Ford, aprona çıkıyor ve hakeme bağırıp çağırıyor. Riley, dönüp Penelope ile tartışıyor. Tribünlerin arasından maskeli bir adam gelip ringe geliyor elinde bir çekiç ile. Riley tam arkasını döndüğünde çekiçle LOW BLOW! PENELOPE O KADAR SESLİ BAĞIRIYOR Kİ HAKEM NE OLDUĞUNU ANLAMIYOR! RİLEY, TAŞTAŞLARINI TUTARAK YERE YIĞILIYOR! MASKELİ ADAM ZİGGLER'I RİLEY'İN ÜSTÜNE KOYUYOR! HAKEM EN SONUNDA PENELOPE'Yİ YOLLUYOR VE MAÇA DÖNÜYOR! OMUZLARI YERDE OLAN RİLEY'İ VE ÜSTÜNDEKİ ZİGGLER'İ GÖRÜP SAYMAYA BAŞLIYOR! 1...2...3! ZİGGLER ŞAMPİYON, ZİGGLER ŞAMPİYON! PEKİ YA MASKELİ ADAM KİM? </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Kazanan : Dolph Ziggler</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ziggler kemerine kavuşup kutlama yaptıktan sonra girişteki maskeli adam ve Penelope'yi görüyoruz. Maskeli adam maskeyi çıkarıyor ve kim çıkıyor? Kemal Kılıçdaroğlu! şaka şaka JOEY JANELA! Kenardaki görevlilere bir mikrofon vermelerini söylüyor ve şunları söylüyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">"Bizdeki ağırlık sizdeki teraziyi bozar."</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Riley'in ringde acı çeker halde Janela'ya bakışlarıyla şovu sonlandırıyoruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Heartbroken Kid, post: 80074, member: 126"] [CENTER] [COLOR=rgb(147, 101, 184)][B]GİTME #1[/B][/COLOR] [MEDIA=youtube]J0i27Xz3BN4[/MEDIA] [B]ELİMDE OLSA, KALBİNE TAHT KURACAKTIM![/B] Boss geliyor! Bu Serdar Ortaç! Land of Opportunity'nin sahibi şovu açıyor. Yoğun tribün desteğiyle ringe gelen Serdar, elindeki mikrofon ile konuşmaya başlar. "Canlarr, hepiniz hoşgeldinizzz. Burası artık şansı yaver gitmeyenlerin, hayatta ikinci şansı bulamamışların, kaybetmeye mahkum olanların evidir. Buraya topladığımız her bir süperstar sizlere hakettiğiniz eğlenceyi verecek ve bir nebze olsun kafanızdaki dertlerden arınmanızı sağlayacak. Şimdi sizlere işlerin nasıl ilerleyeceğinden bahsedeyim. Bildiğiniz üzere 4 tane şampiyonluğumuz var. Bunlar için Turnuvalar düzenleyeceğiz. İlk olarak, LOP World Championship! Bu kemer için 4 tane süperstar seçtim. Bunlar bu şovda maçlara çıkacak ve şovun sonunda kemer birisinin belini saracak. Aynı benim Chloe'nin belini sardığım gibi... Ahh.. ahh... Neyse canlarım şimdi sizlere bu süperstarları açıklayayım. İlk olarak... ALEX RİLEY! ve rakibi JOEY JANELA! bir diğer eşleşmemizi merak ediyor musunuz? (Seyirciye duyamıyorum işareti yapar. Seyircilerden ise "YES!" chantlari gelir) O zaman açıklıyorum bir diğer isim... DOLPH ZİGGLER! ve rakibi SAMİ ZAYN! Evvvettt canlarım bugünün maçları bunlar. Gecenin sonunda şampiyon belli olacak. Hakeden kazansın!" [B]*Müziği eşliğinde arka alana geçer.* Alex Riley vs. Joey Janela[/B] [I]Maçın büyük bölümü Riley üstünlüğü ile geçiyor. Janela, hakemin bakmadığı bir anda Low Blow yapıp tuşa gidiyor ama Riley atıyor. Riley toparlanmaya çalışırken Janela vurmaya devam ediyor. Janela, top[/I] ropeye çıkarıyor Riley'i. Suplex yapmaya çalışırken Riley dirsek darbeleri ile kurtuluyor. Janela yere düşüyor. Riley, toparlanıp Frog Splash deniyor ama Janela kaçıyor, kaçarken de hakemi düşürüyor. İkisi de ayağa kalkıyor. Janela, Clothsline için koşuyor ama Riley kaçıyor ve LOW BLOW! HAKEM GÖRMEDİ OYNA DEVAM. TUŞA GİDİYOR. 1...2...3! ALEX RİLEY FİNALE ÇIKIYOR! Maçtan sonra eline mikrofon alıp şunları söylüyor. [B]Kazanan : Alex Riley[/B] "Bir çay söylersin nasibinde varsa içersin." Mikrofonu yere atıp sevinirken ekranlar kararıyor ve diğer maça geçiyoruz. [B]Dolph Ziggler vs. Sami Zayn[/B] [I]Maç tümüyle Ziggler üstünlüğü ile geçiyor bildiğin ezip geçiyor. Daha önce tanıdığımız Ziggler gibi değil her zamankinden daha sert! Vurup kırıyor, maçın sonunda bir superkick ile tuşa gidiyor 1...2..3! Ziggler Finalde Riley'in rakibi oluyor.[/I] [B]Kazanan : Dolph Ziggler[/B] Kameralar açılıyor ve Serdar "Fucking" Ortaç gözüküyor. Önceki maçı izlemiş ve arka alanda başkalarıyla maç hakkında konuşurken biri kadraja giriyor. Bu isim Joey Janela. [B]Joey Janela : [/B]Hey, Serdar! Olanları görmedin mi? O pislik beni hileyle yendi. Buna göz yumamazsın. Yumruğunu masaya vur ve bana bir rövanş ayarla hem de hemen! Yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim! [B]Serdar Ortaç : [/B]Aaah yavrucuğum, sen de aynısını yaptın. Ama maçı kazanan Alex oldu. Etme bulma dünyası çiçeğim, elbet bir şans daha bulursun. Ama bugün değil. [B]Joey Janela : [/B]Pekala, ben diyeceğimi dedim. (Serdar'ın dibine girerek.) Hoşçakal! [B]Alex Riley vs. Dolph Ziggler[/B] Her iki güreşçi de ringe yoğun seyirci desteğiyle geliyor ve maç başlıyor. Ortada geçen maçın temposunu değiştiren isim Alex Riley oluyor. Dolph'un, Zayn'e uyguladığı tarifeyi uyguluyor. Ama o da ne? Penelope Ford geliyor! Ringin kenarından Riley'e bir şeyler söylüyor. Riley takmayıp Ziggler'ı dövmeye devam ediyor. Riley'den FINAL SCORE GELİYOR! Tam tuşa gidecekken Penelope Ford, aprona çıkıyor ve hakeme bağırıp çağırıyor. Riley, dönüp Penelope ile tartışıyor. Tribünlerin arasından maskeli bir adam gelip ringe geliyor elinde bir çekiç ile. Riley tam arkasını döndüğünde çekiçle LOW BLOW! PENELOPE O KADAR SESLİ BAĞIRIYOR Kİ HAKEM NE OLDUĞUNU ANLAMIYOR! RİLEY, TAŞTAŞLARINI TUTARAK YERE YIĞILIYOR! MASKELİ ADAM ZİGGLER'I RİLEY'İN ÜSTÜNE KOYUYOR! HAKEM EN SONUNDA PENELOPE'Yİ YOLLUYOR VE MAÇA DÖNÜYOR! OMUZLARI YERDE OLAN RİLEY'İ VE ÜSTÜNDEKİ ZİGGLER'İ GÖRÜP SAYMAYA BAŞLIYOR! 1...2...3! ZİGGLER ŞAMPİYON, ZİGGLER ŞAMPİYON! PEKİ YA MASKELİ ADAM KİM? [B]Kazanan : Dolph Ziggler[/B] Ziggler kemerine kavuşup kutlama yaptıktan sonra girişteki maskeli adam ve Penelope'yi görüyoruz. Maskeli adam maskeyi çıkarıyor ve kim çıkıyor? Kemal Kılıçdaroğlu! şaka şaka JOEY JANELA! Kenardaki görevlilere bir mikrofon vermelerini söylüyor ve şunları söylüyor. "Bizdeki ağırlık sizdeki teraziyi bozar." Riley'in ringde acı çeker halde Janela'ya bakışlarıyla şovu sonlandırıyoruz.[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Land of Opportunity
Menü
Giriş yap
Kayıt ol