SD Spoiler | Açılış

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,772
Beğeni sayısı
1,603
PG Nakit
4,125
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Smackdown Charlotte Flair ile başlıyor.

Charlotte Flair & Shotzi vs Bayley & Iyo Sky

Asuka seyircilerin arasında Bayley ve Iyo Sky'in dikkatini dağıtıyor. Charlotte da Shotzi'ye tag veriyor. Shotzi Bayley'i tutuyor ve DDT yapıyor. Tuşa gidip maçı kazanıyor.

Kazanan: Charlotte Flair & Shotzi

Zilden sonra Asuka ringe çıkıyor ve Iyo Sky'a bakıyor, Asuka gülerek unvanı bırakıyor ve ringi terk ediyor.

Jimmy Uso'nun Solo Sikoa'nın AJ Styles'a sahne arkasında saldırdığı karşılaşmanın ve Styles ile Sikoa arasındaki maçın özetini izliyoruz.

Video özetinin ardından Jimmy Uso kuliste Paul Heyman'la yüzleşiyor ve Jimmy Heyman'a hâlâ Bloodline'ın bir parçası olduğunu ve bu geceki planı bilmek istediğini söylüyor. Heyman, Sikoa ya da Reigns'in bu gece burada olmadığını ve Kabile Şefi Jimmy'nin hâlâ Bloodline'ın bir parçası olduğunu söyleyene kadar bunun resmi olmadığını söyledi. Heyman bu gece işleri kendisinin halledeceğini söyler ve Jmmy el sıkışmak için gider ama Heyman uzaklaşır. Heyman ayrılırken AJ Styles'a yaklaşır. Heyman Styles'a yeterince sorunu olduğunu ve Bloodline'dan uzak durması gerektiğini söyler. Styles, Heyman'ı yakalar ve Jimmy Uso Styles'a saldırıp Heyman'ı kurtarır. Heyman daha sonra Roman Reigns'e bir telefon görüşmesi yapar.

Damage CTRL sahne arkasında röportaj yaparken canlı yayına dönüyoruz. Bayley, Asuka'nın kendi işine baksa iyi edeceğini yoksa onu Bianca Belair gibi rafa kaldıracaklarını söylüyor. Iyo Sky öne çıkıyor ve Asuka'ya unvan maçı için meydan okuyor.

LA Knight ringe çıkıyor ve hepimizin bildiği gibi LA Knight Austin Theory ile karşılaşmaya hazırlanırken kalabalıktan devasa bir alkış alıyor.

Maçtan önce LA Knight mikrofonu eline aldı ve buraya The Miz gibi oynamaya gelmediğini, en tepeye tırmanmaya geldiğini söyledi. LA Knight, Miz'in bir hafta giydirmece oynadığını, ertesi hafta ise görünmez bir John Cena ile inandırmaca oynadığını söylüyor. Knight, Cena'nın yardımını ya da onayını istemediğini çünkü zaten kendisini onayladığını söylüyor. La Knight'ın sözü Grayson Waller'ın girişiyle kesiliyor.

Waller kendisinin ve ortağı Austin Theory'nin kuliste konuştuklarını söyler, Waller daha sonra Theory'yi dışarı çıkarır ve Waller kendilerinin kadroda yenilmeyen tek tag team olduklarını ve bu nedenle tüm zamanların en iyi tag team'i olduklarını söyler. Austin Theory alaycı bir şekilde "Seninle konuşmama izin ver" der ve John Cena'yı yendiğini ve LA Knight'ı çoktan mağlup ettiğini söyler. Theory, LA Knight henüz buradayken kendisinin WWE'de çok şey yaptığını söyler. LA Knight, Theoy'a şaşı yarım akıllı diyor ve bu gece herkesin "LA Knight Yeah" diye bağırmasıyla kıçına tekmeyi yiyebilir.

LA Knight vs Austin Theory

La Knight BFT vurup kazanıyor.

AJ Styles ile kuliste röportaj yapılıyor ve ona bu gece dövüşüp dövüşemeyeceği soruluyor. Styles hâlâ ayakta olduğunu ve ayakta durabiliyorsa dövüşebileceğini ve bu gece Jimmy Uso'nun kafasını koparmasına hiçbir şeyin engel olamayacağını söyler.

Paul Heyman Adam Pearce ile konuşurken canlı yayına dönüyoruz. Heyman, Raw'dan SmackDown'a kimin takas edildiğini bilmek istiyor, Pearce Heyman'a bunun kendi kararı olmadığını söylüyor. LA Knight Pearce'a yaklaşıyor ve The Miz ile bir maç talep ediyor, Pearce bunu gelecek hafta için resmileştiriyor. Heyman kendini La Knight'a tanıtır, elini sıkar ve büyük bir hayranı olduğunu söyler, ardından LA Knight'a kapıyı çalmasını söyler ve daha ciddi bir tonda sözünü keser.​

agaoglu23

belair
Konular
25
Beğeni sayısı
746
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Valla inanılmaz bir iş yoğunluğu haftasından çıktık. Raw ve NXT'yi pas geçmek zorunda kaldım, hele NXT'yi pas geçiyorsam siz düşünün canolar.

Kısa kısa hemen konulara geçeyim. Charlotte'un amaçsız gidişatını görüyorum ve bu beni üzüyor ya, Charlotte her zaman mantık çerçevesinde olması gereken biri bence. Kemere kim oynayacak, kim Iyo ile feuda girecek, CTRL ne alemde vb hiç bir şeyi kestiremiyorum, meraklı bırakılmayı severim de ortada plan yokken merak da olamıyor ki, basbaya saçmalık bu. Bianca Belair ablamın ara vermesi çok iyi oldu valla, bu karışıklıkta saçma sapan şeylere kurban gidebilirdi.

Şu Bloodline işini sonraki konuda değerlendiririm de harbiden baydım ben ya, arapsaçının da ötesi bir saçmalık var burada. AJ abimi ekranda gördüğümüze seviniyoruz sadece.

LA Knight'ın Theory'i bu denli rahat ve temiz yenmesine çok şaşırdım ya, bu işin sonu Theory'nin Waller'a saldırıp face turn yapması ya, çok net gibi duruyor bu artık.

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
620
Beğeni sayısı
1,226
PG Nakit
1,935
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Açılış maçı orta seviyeydi. En çok heyecanlandıran an Asuka-IYO Sky atışması oldu.
LA Knight’ın aldığı reaksiyonlar, Austin Theory’nin kendisinden megastar diye bahsetmesi filan iyiydi. Bu arada Heyman ile LA Knight ne ikili olur be… Konuşmaları filan iyiydi.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,104
Beğeni sayısı
4,474
PG Nakit
3,865
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bu Asuka heel mı face mi ne iş kendisi bile bilmiyor galiba. Bu kadar kötü booklanabilir bir karakter, yıllardır bir saniye bile zevk alamadım Asuka'nın bulunduğu işlerden. Bir tek Kairi ile tag team oldukları dönem az buçuk zevk alıyordum o kadar.

Paul Heyman'ın kestiği role manyak oluruz ya... Jimmy Uso ile konuşurken Geniş Aile Mürsel'e dönüşmesine patladım sadfşlksafdşklfdsaşkldfaskşlfas. Knight'ın önlenemez yükselişi tam gaz devam ediyor, Heyman ile yaşadıkları gerilim de bir soru işareti bıraktı kafalarda tabii. Knight vs. Roman'ı kesinlikle düşünüyor şirket ya bu belli, Rumble'da bir maç bekliyorum ikili arasında.

agaoglu23

belair
Konular
25
Beğeni sayısı
746
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Bu Asuka heel mı face mi ne iş kendisi bile bilmiyor galiba. Bu kadar kötü booklanabilir bir karakter, yıllardır bir saniye bile zevk alamadım Asuka'nın bulunduğu işlerden. Bir tek Kairi ile tag team oldukları dönem az buçuk zevk alıyordum o kadar.

Paul Heyman'ın kestiği role manyak oluruz ya... Jimmy Uso ile konuşurken Geniş Aile Mürsel'e dönüşmesine patladım sadfşlksafdşklfdsaşkldfaskşlfas. Knight'ın önlenemez yükselişi tam gaz devam ediyor, Heyman ile yaşadıkları gerilim de bir soru işareti bıraktı kafalarda tabii. Knight vs. Roman'ı kesinlikle düşünüyor şirket ya bu belli, Rumble'da bir maç bekliyorum ikili arasında.
Asuka için hazır değilsin galiba babam sen de...

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,104
Beğeni sayısı
4,474
PG Nakit
3,865
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Japonların Charlotte-Bianca-Bayley'li bir divisiona hükmetmesi... Sanırım ben ırkçıyım ama inanılmaz büyük fiyasko değil mi ya.
IYO Sky’ı en azından stable muhabbetiyle falan bayağı kotardılar, bi de fena güreşmiyor hatun yani maçlarında izletiyor kendini. Ondan yana sorun yok ama WWE Japonlarının hiçbiri bana da zevk vermiyor ya. Charlotte ve Bianca da biraz ara versin bu arada kemer işlerine, şu anlık bu kasa takılmalarından memnunum. Ayrıca kraliçemizin 17x’ini yakışır bi şekilde WM’de, sağlam bir hikayeyle yapmasını isterim.

agaoglu23

belair
Konular
25
Beğeni sayısı
746
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
IYO Sky’ı en azından stable muhabbetiyle falan bayağı kotardılar, bi de fena güreşmiyor hatun yani maçlarında izletiyor kendini. Ondan yana sorun yok ama WWE Japonlarının hiçbiri bana da zevk vermiyor ya. Charlotte ve Bianca da biraz ara versin bu arada kemer işlerine, şu anlık bu kasa takılmalarından memnunum. Ayrıca kraliçemizin 17x’ini yakışır bi şekilde WM’de, sağlam bir hikayeyle yapmasını isterim.
Babam "Galatasaray'ın adı her zaman zirveye oynar" derler ya, Charlotte Flair ve Bianca Belair de o hesap bence... Anca çok iyi bir senaryo yazılırsa birinin tepeden düşmesine okey olabilirim. Misal 2021 başı Lacey Evans.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,104
Beğeni sayısı
4,474
PG Nakit
3,865
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Babam "Galatasaray'ın adı her zaman zirveye oynar" derler ya, Charlotte Flair ve Bianca Belair de o hesap bence... Anca çok iyi bir senaryo yazılırsa birinin tepeden düşmesine okey olabilirim. Misal 2021 başı Lacey Evans.
Zirveye oynamalarında sorun yok, kemerden uzak durmalılar bence bir süre. IYO Sky değişikliği mesela çok iyi oldu, divizyon döngüye girdi çünkü bu döngüden kurtulunması gerekiyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: