D-Von'un WWE'de Yaşadığı Irkçılık

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,594
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry

"WWE'de önemli bir figür vardı, ofiste çalıştığını söylemeliyim, temelde bana siyah olduğum için beni sevmediğini söyledi. Bana bunu iki kez söyledi. Bunlardan birinde Bubba oradaydı ve ikincisinde Paul Heyman, Tommy Dreamer ve Spike ile birlikteydik."

Punk City

Yasaklı Üye
Konular
0
Beğeni sayısı
0
PG Nakit
0
Booker T ve seni anlamıyorum. Hadi senin gizli kapaklı olmuş. Booker T'ye milyonların önünde yapıldı ama siz gene o şirkete gittiniz :d? Para daha mı değerli sizin ten renginizden? Ya da davanızdan?

Bulletproof

#uncensored
Konular
166
Beğeni sayısı
333
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
"Stone Cold" Steve Austin
1 1
Booker T ve seni anlamıyorum. Hadi senin gizli kapaklı olmuş. Booker T'ye milyonların önünde yapıldı ama siz gene o şirkete gittiniz :d? Para daha mı değerli sizin ten renginizden? Ya da davanızdan?
Ne var kardeşim nigga demişse?

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,067
Beğeni sayısı
4,454
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Şirket şahsının D-Von'a karşı aldığı bir tavır değil ki bu, şirketteki herhangi nüfuzlu yahut nüfuzu olmayan fark etmez bir kişinin söylediği bir laf bu. Tabii bu söylemlerden dolayı D-Von bir daha WWE'ye adım bile atmamış olsa yine anlayabilirdim ama eğer atıyorsa bence böyle düşünüyordur, ki bence olması gereken düşünce yapısı da bu.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: