- Konular
- 992
- Beğeni sayısı
- 1,437
- PG Nakit
- 2,230
- Favori Güreşçi
- Shawn Michaels
Rikishi'yi bir imza törenindeyken görüyoruz. Hayranlarından gelen eşyaları imzalıyor.
Rikishi: Alın bakalım çocuklar.
Hayranlar: Beyler inanabiliyor musunuz Rikishi babadan imza aldık ag. Bir de fotoğraf çektirebilir miyiz baba? Anı ölümsüzleştirelim.
Rikishi: E buraya kadar zahmet edip gelmişsiniz çekilmeden gönderemem sizleri. Gelin bakalım.
Fotoğraf çekiliyor.
Hayranlar: Çok teşekkür ederiz Rikishi! Mükemmel bir adamsın baba.
Rikishi: Alt tarafı fotoğraftı çocuklar önemli değil. Buraya gelmeniz bile yeter.
Hayranlar oradan ayrılırken Rikishi arkalarından bakıyor ve kameralara konuşuyor.
Rikishi: Şu gençler kadar bana saygın yok Jey. Şu an beni izlediğini biliyorum evlat. PGW arka alanındaki insanlar bile bana ne kadar saygı duyuyor. En başta senin bana saygı duyman gerekirken babana neler yaşatıyorsun. Peki ben bunlara sebebiyet verecek ne yaptım sana? Baba oğul seninle bu konuyu baş başa konuşmak istiyorum ama ne telefonlarıma dönülüyor ne bir şey. Ben senle bunu dövüşerek yapmak istemiyorum ama şansını zorluyorsun oğlum. Bana başka bir seçenek bırakmayacaksın en sonunda. En yakın zamanda tekrar görüşeceğiz...
Rikishi'nin telefonu çalıyor. Arayan kendi güreş okulunun telefon numarası.
Rikishi: Ne oldu?
Turabi Çamkıran: Usta sen burayı çok boşladın ama ya güreşe döndükten sonra. Antrenman başlayacak birazdan acilen buraya gelmen lazım. (arkadan Turabi'ye bir ses yükseliyor. Ringdeki diğer güreşçi adayı Turabi'ye sesleniyor.) Şşt oğlum.. Ben herkesi adam yerine koyup adam gibi çalıştım. Şimdi bakacağım şöyle uzaktan mı adamsın adamlıktan mı uzaksın göreceğim ringe girince.
Rikishi: Turabi ben sana demedim mi diğer arkadaşlarınla laf dalaşına girme diye? Kapat geliyorum oraya doğru.
Rikishi çıkışa doğru hareket ederken kameralar kapanıyor.