Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
İlk Kural Saygı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="The Lunatic Fringe" data-source="post: 76634" data-attributes="member: 17"><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Rikishi'yi bir imza törenindeyken görüyoruz. Hayranlarından gelen eşyaları imzalıyor.</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]1903[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Rikishi: </strong>Alın bakalım çocuklar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Hayranlar: </strong>Beyler inanabiliyor musunuz Rikishi babadan imza aldık ag. Bir de fotoğraf çektirebilir miyiz baba? Anı ölümsüzleştirelim.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Rikishi: </strong>E buraya kadar zahmet edip gelmişsiniz çekilmeden gönderemem sizleri. Gelin bakalım.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Fotoğraf çekiliyor.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>[ATTACH=full]1904[/ATTACH]</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Hayranlar: </strong>Çok teşekkür ederiz Rikishi! Mükemmel bir adamsın baba.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Rikishi: </strong>Alt tarafı fotoğraftı çocuklar önemli değil. Buraya gelmeniz bile yeter.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Hayranlar oradan ayrılırken Rikishi arkalarından bakıyor ve kameralara konuşuyor.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Rikishi: </strong>Şu gençler kadar bana saygın yok Jey. Şu an beni izlediğini biliyorum evlat. PGW arka alanındaki insanlar bile bana ne kadar saygı duyuyor. En başta senin bana saygı duyman gerekirken babana neler yaşatıyorsun. Peki ben bunlara sebebiyet verecek ne yaptım sana? Baba oğul seninle bu konuyu baş başa konuşmak istiyorum ama ne telefonlarıma dönülüyor ne bir şey. Ben senle bunu dövüşerek yapmak istemiyorum ama şansını zorluyorsun oğlum. Bana başka bir seçenek bırakmayacaksın en sonunda. En yakın zamanda tekrar görüşeceğiz...</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Rikishi'nin telefonu çalıyor. Arayan kendi güreş okulunun telefon numarası.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Rikishi: </strong>Ne oldu?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Turabi Çamkıran: </strong>Usta sen burayı çok boşladın ama ya güreşe döndükten sonra. Antrenman başlayacak birazdan acilen buraya gelmen lazım. (arkadan Turabi'ye bir ses yükseliyor. Ringdeki diğer güreşçi adayı Turabi'ye sesleniyor.) Şşt oğlum.. Ben herkesi adam yerine koyup adam gibi çalıştım. Şimdi bakacağım şöyle uzaktan mı adamsın adamlıktan mı uzaksın göreceğim ringe girince.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Rikishi: </strong>Turabi ben sana demedim mi diğer arkadaşlarınla laf dalaşına girme diye? Kapat geliyorum oraya doğru.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Rikishi çıkışa doğru hareket ederken kameralar kapanıyor.</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The Lunatic Fringe, post: 76634, member: 17"] [CENTER] [B]Rikishi'yi bir imza törenindeyken görüyoruz. Hayranlarından gelen eşyaları imzalıyor.[/B] [ATTACH type="full" width="393px" alt="362646208_18370642192030176_7528649369720501664_n.jpg"]1903[/ATTACH] [B]Rikishi: [/B]Alın bakalım çocuklar. [B]Hayranlar: [/B]Beyler inanabiliyor musunuz Rikishi babadan imza aldık ag. Bir de fotoğraf çektirebilir miyiz baba? Anı ölümsüzleştirelim. [B]Rikishi: [/B]E buraya kadar zahmet edip gelmişsiniz çekilmeden gönderemem sizleri. Gelin bakalım. [B]Fotoğraf çekiliyor. [ATTACH type="full" width="453px" alt="rikishi.jpg"]1904[/ATTACH] Hayranlar: [/B]Çok teşekkür ederiz Rikishi! Mükemmel bir adamsın baba. [B]Rikishi: [/B]Alt tarafı fotoğraftı çocuklar önemli değil. Buraya gelmeniz bile yeter. [B]Hayranlar oradan ayrılırken Rikishi arkalarından bakıyor ve kameralara konuşuyor. Rikishi: [/B]Şu gençler kadar bana saygın yok Jey. Şu an beni izlediğini biliyorum evlat. PGW arka alanındaki insanlar bile bana ne kadar saygı duyuyor. En başta senin bana saygı duyman gerekirken babana neler yaşatıyorsun. Peki ben bunlara sebebiyet verecek ne yaptım sana? Baba oğul seninle bu konuyu baş başa konuşmak istiyorum ama ne telefonlarıma dönülüyor ne bir şey. Ben senle bunu dövüşerek yapmak istemiyorum ama şansını zorluyorsun oğlum. Bana başka bir seçenek bırakmayacaksın en sonunda. En yakın zamanda tekrar görüşeceğiz... [B]Rikishi'nin telefonu çalıyor. Arayan kendi güreş okulunun telefon numarası. Rikishi: [/B]Ne oldu? [B]Turabi Çamkıran: [/B]Usta sen burayı çok boşladın ama ya güreşe döndükten sonra. Antrenman başlayacak birazdan acilen buraya gelmen lazım. (arkadan Turabi'ye bir ses yükseliyor. Ringdeki diğer güreşçi adayı Turabi'ye sesleniyor.) Şşt oğlum.. Ben herkesi adam yerine koyup adam gibi çalıştım. Şimdi bakacağım şöyle uzaktan mı adamsın adamlıktan mı uzaksın göreceğim ringe girince. [B]Rikishi: [/B]Turabi ben sana demedim mi diğer arkadaşlarınla laf dalaşına girme diye? Kapat geliyorum oraya doğru. [B]Rikishi çıkışa doğru hareket ederken kameralar kapanıyor.[/B] [/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
İlk Kural Saygı
Menü
Giriş yap