Kılıçdaroğlu: Halk İsterse İstifa Ederim

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Erdogan 21 senedir koltukta ama kitlesi indirtmiyor. Kılıçdaroğlu'nun 13 senesi mi çok geldi Türkiye milletine.
21 senedir adam kazanıyor. Niye kalksın ki koltuktan?

KK hem başarısız hem de bunu inkar edecek kadar da utanmaz.

Tabii bunu anlamaman normal Eren’ciğim.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,033
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Dalga geçiyor. Buna emri veren her kimse arada bir yaptığın işten keyif alabilirsin ama dozunu çıkarma demiş. Bu da arada bir gerçek yüzünü gösteriyor böyle berbat şakalarıyla. Konudan bağımsız cehennem iyi ki var.

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,464
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
CHP tabanında bu adamdan memnun olanlar, istemeyenlerden daha fazla hala. CHP'nin kale ilçeleri ve çeşitli Ege şehirlerinden ya bizzat ya da dolaylı duyduğum şeyler ışığında konuşuyorum bu arada. Sosyal medyada üç beş tweet atan ergenlere bakıp "bu adam istenmediği halde başta yav" demeyin. Halk istemiyor kısaca, devam.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
CHP tabanında bu adamdan memnun olanlar, istemeyenlerden daha fazla hala. CHP'nin kale ilçeleri ve çeşitli Ege şehirlerinden ya bizzat ya da dolaylı duyduğum şeyler ışığında konuşuyorum bu arada. Sosyal medyada üç beş tweet atan ergenlere bakıp "bu adam istenmediği halde başta yav" demeyin. Halk istemiyor kısaca, devam.
Maalesef öyle. Belediyeler kaybedilince durum ne olacak ben onu merak ediyorum esas.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Bunlar yüzünden reis sempatik geliyor insanlara. Bir süreç nasıl yönetilmez, izliyoruz.
Reisin "Gazi hayatta olsa bunları o partiden sopayla kovalardı" diye sözü var, dibine kadar haklı. Bunların yaşanacağını bilsem oy kullanmaya bile gitmezdim.

satriale

george floyd
Konular
156
Beğeni sayısı
595
PG Nakit
385
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
Bu leblebi yüzünden 18 saat otobüs yolculuğu çekip oy kullanmaya gittim. Ölene kadar en çok pişman olacağım ilk 3 şey arasına girebilir. Kuzenine göz koyan adamdan ne beklersin ki, mallık bizde. Dokunulmazlığı gittiği için böyle salak salak konuşuyor. Özüne döndü. Seçimden sonra bir kere bile seçim sürecinde dediklerini söylemedi. Nerede kardeşim Sinan Ateş, Man adası, Demir İpek yolu, Putin'e sallamalar? Kimse mecbur kalmasın şu adama oy atmak için. Gerekirse en az oy alacak Yenilik partisine atın şu bunağa atmayın.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: