23/24 En İyi Kadro - Kaleciler

23/24 En İyi Kadro - Kaleciler

• Kullanılan toplam oy
    23

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Dünya üçüncüsü Livakovic ve Fenerbahçe as kalecisi İrfan varken Fenerbahçe şu ankette önde değil.

Itsuzai

παλικάρι
Konular
3
Beğeni sayısı
137
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Barış Alper Yılmaz
Kaleci Ochoa kasa balon. Kendini kanıtlamadan Nando'nun önüne yazılacak bir isim değil. 2. kaleci olarak da bana en çok güveni tecrübesinin ve kudurtuculuğunun da etkisiyle Günay veriyor. Galatasaray.

Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
BABA BU LIGE MERT GUNOKTAN DAHA IYI KALECI GELMEDI HICBIR KULVARDA HICBIR ACIDAN YEDEGINDE BI DE 20/21 SEZONUNUN NINANILMAZ KALECISI GOL YEMEME REKORU KIRAN DESTANOGLU DAHA NE OLACAK YOK MANUEL NEUER

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
28
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Süper ligde tek başına kupa kazanan bir tane kaleci var, onun olduğu takıma verdik.

Ciddi ele alırsam şunu söyleyebilirim, Livakovic'in potansiyeli fazla ancak süper ligde kıyaslama yapıyorsak Muslera'nın fersah fersah gerisinde şu an. İrfan Can ile Günay'ın arasındaki farkta o kadar fazla değil, kaldı ki Günay ligi tanıyan tecrübeli bir kaleci yani öyle zayıf bir adamda değil.

Konular
95
Beğeni sayısı
1,675
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Mert'i inanılmaz beğeniyorum ama Muslera var diğer tarafta, GS burası o yüzden. Livakovic'ten de büyük beklentilerim var ama performansını görmeden yorum yapmak istemedim o yüzden böyle duruyor şimidlik.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: