Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaleci Ochoa kasa balon. Kendini kanıtlamadan Nando'nun önüne yazılacak bir isim değil. 2. kaleci olarak da bana en çok güveni tecrübesinin ve kudurtuculuğunun da etkisiyle Günay veriyor. Galatasaray.
BABA BU LIGE MERT GUNOKTAN DAHA IYI KALECI GELMEDI HICBIR KULVARDA HICBIR ACIDAN YEDEGINDE BI DE 20/21 SEZONUNUN NINANILMAZ KALECISI GOL YEMEME REKORU KIRAN DESTANOGLU DAHA NE OLACAK YOK MANUEL NEUER
BABA BU LIGE MERT GUNOKTAN DAHA IYI KALECI GELMEDI HICBIR KULVARDA HICBIR ACIDAN YEDEGINDE BI DE 20/21 SEZONUNUN NINANILMAZ KALECISI GOL YEMEME REKORU KIRAN DESTANOGLU DAHA NE OLACAK YOK MANUEL NEUER
Süper ligde tek başına kupa kazanan bir tane kaleci var, onun olduğu takıma verdik.
Ciddi ele alırsam şunu söyleyebilirim, Livakovic'in potansiyeli fazla ancak süper ligde kıyaslama yapıyorsak Muslera'nın fersah fersah gerisinde şu an. İrfan Can ile Günay'ın arasındaki farkta o kadar fazla değil, kaldı ki Günay ligi tanıyan tecrübeli bir kaleci yani öyle zayıf bir adamda değil.
Mert'i inanılmaz beğeniyorum ama Muslera var diğer tarafta, GS burası o yüzden. Livakovic'ten de büyük beklentilerim var ama performansını görmeden yorum yapmak istemedim o yüzden böyle duruyor şimidlik.