Ne kadar sağlam döner bilmiyorum ama bu kaset durumundan memnun olanlar oldu. Neyse işte. Kalan fetöcüleri öğrenmiş oluyoruz.Ya kakdkdkdkcldkskrkeldlelelelw cidden böyle bir durumdan bile komik bir şey çıkarttı. Yine de bunu denemeleri, aşırı rezil bir olaydı. Fetönün üçüncü kaset denemesi. İnce'nin en popüler olduğu zamanlarda, çok kötü olmuştu. Umarım sağlam bir şekilde döner.
Ya kakdkdkdkcldkskrkeldlelelelw cidden böyle bir durumdan bile komik bir şey çıkarttı. Yine de bunu denemeleri, aşırı rezil bir olaydı. Fetönün üçüncü kaset denemesi. İnce'nin en popüler olduğu zamanlarda, çok kötü olmuştu. Umarım sağlam bir şekilde döner.
Bazı tespitleri doğru olsa bile yine de günahımı vermeyeceğim, gram güvenmeyeceğim birisi. Klişe mi gram umrumda değil, adamın partisi bırak iktidar olmayı seçime girmeye dahi hak kazanmaması gereken düzeyde. Üç beş vaat ve bol aynı zamanda da boş Atatürk sosundan başka bir şey sunmuyor bana göre. Realist aday ve partileri ben değerlendirmeye alırım her zaman; maalesef bu adam, partisi ve kadrosu(!) bu ölçüde değil. Ama İnce gibi bir figürün tekrar piyasaya çıkıp, PR yapması bana az da olsa Özdağ sempatisi kazandırdı. İkinci bir tebriğim ise de İnce'de tıpkı iktidar kanadı gibi alternatif bulamayan muhalif "genç" seçmeni seçim bitti, hala çok güzel tavlamaya devam ediyor helal olsun.Adam uzun uzadıya konuyu anlatıyor bu otopsi evladı siteler de adamın sözünü cımbızlayıp (seçim döneminde olduğu gibi) habercilik yapıyor. Çok pis haksızlığa uğradı ve ne yazık ki adaylıktan çekil vs diyerek ben de ortak oldum maalesef. Çok pişmanım. Adamın seçim dönemindeki Babala yayınını izledim ne dediyse bir bir çıktı. Ama İnce şöyle böyle demeyin adam harbiden haklıydı. Zaten seçimi kaybetmemizde İnce seçmeninin küstürülmesi de yatıyor. Memleket Partisinin oy aldığı yerlere bakarsak aslında en çok cumhur ittifakının olduğu bölgelerden aldığını görürüz. Vallahi de billahi de inanılmaz üzgünüm KK denen adama da kızgınım. İzmir'de il için Ümit Özlale (İYİP), ilçe için Memleket Partisi yapacağım çok netim.
Bazı tespitleri doğru olsa bile yine de günahımı vermeyeceğim, gram güvenmeyeceğim birisi. Klişe mi gram umrumda değil, adamın partisi bırak iktidar olmayı seçime girmeye dahi hak kazanmaması gereken düzeyde. Üç beş vaat ve bol aynı zamanda da boş Atatürk sosundan başka bir şey sunmuyor bana göre. Realist aday ve partileri ben değerlendirmeye alırım her zaman; maalesef bu adam, partisi ve kadrosu(!) bu ölçüde değil. Ama İnce gibi bir figürün tekrar piyasaya çıkıp, PR yapması bana az da olsa Özdağ sempatisi kazandırdı. İkinci bir tebriğim ise de İnce'de tıpkı iktidar kanadı gibi alternatif bulamayan muhalif "genç" seçmeni seçim bitti, hala çok güzel tavlamaya devam ediyor helal olsun.