Galatasaray Taraftarı #Vecinoİstemiyoruz Tag'ı başlattı!

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Deadline günü 3.5 bonservis ve 2.5 maaş bağlayacağın adamı şampiyonlar ligi için alıyorsun demektir. Sen şampiyonlar ligine 5 sene top oynamamış sakatlıklardan kalkamamış bir topçu getirirsen sana yangını çıkartmak taraftarın hakkıdır. En azından genç al. Çöp çıksa da genç al bari geleceğe yatırım de. Hani Vecino gibi bitik bir adamdansa alınabilecek çokça orta saha vardı sonuçta. Transferin başı 800 kişilik bir listeden bahsediliyordu. Bu 800 kişilik listedeki en kötü 10 isimden biridir muhtemelen Vecino.
Kalan 35 lig maçı + ziraat + en az 6 avrupa maçı daha dersek bu takım 50 - 55 maça çıkabilir bu sezon. Bunun daha sakatlık mevzusu var. Vecino'yu sürekli 11'de göreceğimizi zannetmiyorum. Rotasyon için acil yapılan bir transfer. Maaşı bir tık fazla ama performansını bekleyeceğim konuşmak için.

Bogi

Jön Türks
Konular
18
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
0
Dışardan bir göz olarak:

WP gazeteci tayfasına bu kadar bel bağlamasaydınız belki de beklentileriniz daha düşük olacaktı ve Vecino transferine karşı bu kadar ciddi bir tepki koymayacaktınız. Bu işin buradan döneceğini sanmıyorum. GS zaten satış yapamadı adam akıllı ellerinde verebilecek bir bonservis açığı da yok. Kiralama formülüne kulüpler yanaşmıyor. Elde var sıfıra sıfır noktasında Vecino'yu çare olarak görmüşler herhalde.

Neyse belki habercilik namına hayırlı bir gece olmuştur belki diyeyim ben.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: