Süper ligden bahsettiğimiz için orası belli olmaz. Ben hiç izlemediğim için izlemeyi bekliyor olacağım. Kötü oynarsa eleştirilir, gömülür. İyi oynarsa zaten bu etikete destek verenlerin hepsi saçma sapan editler yapıp kral diyecek. Sanki ezeli rakipten sevmediğimiz bir oyuncu alınıyor gibi bu tarz muamele göstermek ahmaklık bana kalırsa. Neden mi ahmaklık? Bu yönetimin dünya yıldızı bir orta saha alacağız diye söz verdiğini hatırlamıyorum. Adı geçen isimler vardı ama gelmedi. Bundan doğal bir şey yok. Her noktaya istenen transfer yapılamayabilr. Neden mi ahmaklık? Bu takımın orta sahasına zamanında Jem Paul Karacan alındı, ileri ucuna Bilal Kısa alındı. Ben hiç böyle muamele gördüklerini hatırlamıyorum. E tabii şimdi bu sezon Tete, Ziyech, Zaha alındı, beklenti arşa çıkmış olmalı. Yönetim istediği transferi yapamadı ve bu transferi yapabildi. Aşk adamınız Erden Timur'un bir bildiği vardır diyip geçin. Bir Galatasaraylı olarak Galatasaray taraftarı kadar şımarık bir taraftar grubu görmedim.