"The Elite Bu Şirketin Temsil Ettiği Her Şey"

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,594
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry

"Bu şirket onlar (The Elite) olmadan var olamazdı. Bu çok açık, çok belirgin, eğer böyle düşünmüyorsanız, o zaman AEW'nun ne olduğunu bilmiyorsunuz demektir ve bu sorun değil. Onlar bu şirketin kalbi, ruhu, onlar AEW'nun temsil ettiği her şey."

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,738
PG Nakit
370
Abi konudan bağımsız forumda niye dünyanın en sorunlu insanı olan CM Punk’ı övme akımı başladı? Çok gözüme çarpıyor ironi mi yoksa ciddi mi bu yorumlar? Eski bir CM Punk hayranı olmama ve AEW izlemememe rağmen beni bile kendine uyuz ettirdi adam.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,111
Beğeni sayısı
1,677
PG Nakit
400
1
Abi konudan bağımsız forumda niye dünyanın en sorunlu insanı olan CM Punk’ı övme akımı başladı? Çok gözüme çarpıyor ironi mi yoksa ciddi mi bu yorumlar? Eski bir CM Punk hayranı olmama ve AEW izlemememe rağmen beni bile kendine uyuz ettirdi adam.
Tabi ki ciddi dostum. Dünya’nın en problemli adamı ne demek? Güreş dünyasının çok büyük bir kısmı Punk’a kıyasla çok daha sorunlu.

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,738
PG Nakit
370
Tabi ki ciddi dostum. Dünya’nın en problemli adamı ne demek? Güreş dünyasının çok büyük bir kısmı Punk’a kıyasla çok daha sorunlu.
Punk kadar insanlarla geçinemeyen başka bir güreşçi daha görmedim. 1, 2 kişi ile sınırlı olsa neyse ama bu adamın olduğu her yerde problem oluşuyor.

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,738
PG Nakit
370
Punk kadar insanlarla geçinemeyen başka bir güreşçi daha görmedim. 1, 2 kişi ile sınırlı olsa neyse ama bu adamın olduğu her yerde problem oluşuyor.
Elite iyidir demiyorum bu arada. Arka alan nasıldır bilemem ama tahmin yürütmem gerekirse şirketin kurulmasına öncülük ettiklerinden ve çoğunluk olduklarından dolayı Kliq benzeri bir durum söz konusu olabilir. (O kadar ciddi olması imkansız bence bu arada. Kliq iğrençmiş.)

Ama burada konumuz CM Punk ve bu adam birbirinden bağımsız birçok insanla problem yaşadı daha önceden.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,111
Beğeni sayısı
1,677
PG Nakit
400
1
Bence çok büyük bir kısmını sıkıntılı tplerin oluşturduğu bir sektörde birçok kişiyle kavgalı olmak, Punk’ın kişiliğinin sıkıntılı olduğunu göstermez. Gergin bir adam olduğu zaten açık ama problem öıkardığı adamların hepsi gerçekten egodan önünü göremez hale gelmiş insanlar.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: