RPG Stardust - İntikam Yemini

Konular
123
Beğeni sayısı
2,473
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser
Cody Rhodes karakteri Homelander'lığa doğru ilerliyordu çok yazık oldu, öyle devam etseydi muhtemelen RPG'nin en nefret edilen karakterlerinden birisi olurdu. Stardust'ın pek oluru yok gibi ne yalan söyleyim, kasap billy ile tag olurlarsa bilemem. @jaques

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
Cody Rhodes karakteri Homelander'lığa doğru ilerliyordu çok yazık oldu, öyle devam etseydi muhtemelen RPG'nin en nefret edilen karakterlerinden birisi olurdu. Stardust'ın pek oluru yok gibi ne yalan söyleyim, kasap billy ile tag olurlarsa bilemem. @jaques
Katılıyorum yazık oldu harbiden.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Ben çoğunluğun aksine main eventer bir Stardust yaratılabileceğini ve gayet saracağını düşünüyorum. Heyecanlıyım bu değişim için.
Karakter 0'dan alınsaydı bence de sarardı ama şu ilerleyişin ardından Cody olarak tam dolu dizgin ilerleme vaktiydi bence.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,620
PG Nakit
390
Favori Güreşçi
Mark Henry
Karakter 0'dan alınsaydı bence de sarardı ama şu ilerleyişin ardından Cody olarak tam dolu dizgin ilerleme vaktiydi bence.
Zamanlama konusunda biraz daha beklenebilirdi, belki bu dönüşün yapılacağı zaman önceden belirlenip Cody'i aşamalı bir şekilde delirtebilirlerdi. Böyle olsa şahane olurdu. Ama bu haliyle de yine önü açık bence.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi