Erdoğan’ın En Sevdiği Balık
agaoglu23 ESTate 1 Eyl 2023 #3 Somon dışı balık yemem, somona da 3 senedir ulaşamıyorum kilosu 500 olduğu için, balıksız devam.
Straight Outta Compton dig what im saying? 1 Eyl 2023 #4 agaoglu23' Alıntı: Somon dışı balık yemem, somona da 3 senedir ulaşamıyorum kilosu 500 olduğu için, balıksız devam. Genişletmek için tıkla ... Bu adam aynı ben ya. Çok pahalılaştı cidden somon.
agaoglu23' Alıntı: Somon dışı balık yemem, somona da 3 senedir ulaşamıyorum kilosu 500 olduğu için, balıksız devam. Genişletmek için tıkla ... Bu adam aynı ben ya. Çok pahalılaştı cidden somon.
agaoglu23 ESTate 1 Eyl 2023 #5 The Lunatic Fringe' Alıntı: Bu adam aynı ben ya. Çok pahalılaştı cidden somon. Genişletmek için tıkla ... Hoca türk somonu işine girdin mi yav ? Deneyesim var aşırı...
The Lunatic Fringe' Alıntı: Bu adam aynı ben ya. Çok pahalılaştı cidden somon. Genişletmek için tıkla ... Hoca türk somonu işine girdin mi yav ? Deneyesim var aşırı...
Straight Outta Compton dig what im saying? 1 Eyl 2023 #6 agaoglu23' Alıntı: Hoca türk somonu işine girdin mi yav ? Deneyesim var aşırı... Genişletmek için tıkla ... Norveç denemeden önce somon yiyecekken hep Karadeniz Somonu yerdim. Neredeyse kılçıksız güzel bir balık.
agaoglu23' Alıntı: Hoca türk somonu işine girdin mi yav ? Deneyesim var aşırı... Genişletmek için tıkla ... Norveç denemeden önce somon yiyecekken hep Karadeniz Somonu yerdim. Neredeyse kılçıksız güzel bir balık.
Johnny Sack CM P*nk S*veni 1 Eyl 2023 #10 Reis zevkli adam. İnşallah 2053 senesinde ucuz kalkan yemeyi başaracağız sayesinde.