- Konular
- 189
- Beğeni sayısı
- 2,321
- PG Nakit
- 1,095
- Favori Güreşçi
- MJF
1
Problem nerede onu göremedim? @ReQuemYa adam Acknowledge Me diyerek 1000 gün kemer tuttu
Kesinlikle böyle bir durum yok. Güreşi Roman'ın her zaman iyiydi ancak döndüğünden beri jest ve mimik kullanımı; maçları dramatikleştiren konuşmaları, satışları ve son anda tuştan kurtulmaları ile Roman piyasadaki en eşsiz güreşçilerden birisi. Öyle Acknowledge Me diyerek tuttu dersen en kibar şekilde güreşten anlamadığını söylerim.
Kemeri kaybetmeme durumunda da nispeten hak veriyorum. WM 39'da Cody'e kaybetmesi gerekiyordu. Ancak bu Roman sıktığı için değil, Cody için doğru zamanın o zaman olmasıyla alakalıydı. Cody'nin kaybı 93 Summerslam'inde Lex Luger'ın Yokozuna'ya kaybı ile neredeyse paralel. Umarım yanılırım ancak bundan sonra kemeri alsa da beklenilen etkiyi yapamayacak. Zamanında adamı şampiyon yapmadıkları için heyecanı öldürdüler.
Kemeri kaybetmeme durumunda da nispeten hak veriyorum. WM 39'da Cody'e kaybetmesi gerekiyordu. Ancak bu Roman sıktığı için değil, Cody için doğru zamanın o zaman olmasıyla alakalıydı. Cody'nin kaybı 93 Summerslam'inde Lex Luger'ın Yokozuna'ya kaybı ile neredeyse paralel. Umarım yanılırım ancak bundan sonra kemeri alsa da beklenilen etkiyi yapamayacak. Zamanında adamı şampiyon yapmadıkları için heyecanı öldürdüler.