İYİ Parti, İstanbul ve Ankara'da Kendi Adayını Çıkaracak

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
807
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Sizin dedeniz yüzünden bir 5 yıl daha AKP tarafından yönetileceğiz. Cidden İç Anadolu'da 13 seçim kaybetmiş dedenizin kazanacağını mı düşündünüz? Daha oy moy yok CHP'ye umarım baraj altında kalır ve yok olur bu parti.
Atatürk'ün tek bir oy bile almadığı parti şu an Kılıçdaroğlu sayesinde %48'in partisi haline geldi. İzmir'den öte gidemeyen CHP şu an büyük şehirlerin hakimi. İç Anadolu'da kaybetmesinin sebebi de çok belli ama ben konuşmak istemiyorum o konuları. 2019'da nasıl kazandıysa 2024'de de öyle kazanacak kafanızı yormayın.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,916
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Atatürk'ün tek bir oy bile almadığı parti şu an Kılıçdaroğlu sayesinde %48'in partisi haline geldi. İzmir'den öte gidemeyen CHP şu an büyük şehirlerin hakimi. İç Anadolu'da kaybetmesinin sebebi de çok belli ama ben konuşmak istemiyorum o konuları. 2019'da nasıl kazandıysa 2024'de de öyle kazanacak kafanızı yormayın.

%48 muhalif irade CHP oyu ise %25 Baykal döneminde de o civardaydı. Abi ne anlatıyorsunuz siz ya? Senin gibilerinin yorumlarını gördükçe KK'ya verdiğim oydan pişman oluyorum. Keşke seçim geceleri TR gönülleri ile saçma sapan sayım yapacağıma gidip keşke o gün dışarıda takılsaydım. Benim rahmetli babam hasta hasta gitti oy kullandı keşke adamı hiç zorlamasaymışım. Böyle arsızca %48 chp oyu diye çökmeniz utanmazlıktır. Gençliğimizi çaldınız haram zıkkım olsun.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
807
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
%48 muhalif irade CHP oyu ise %25 Baykal döneminde de o civardaydı. Abi ne anlatıyorsunuz siz ya? Senin gibilerinin yorumlarını gördükçe KK'ya verdiğim oydan pişman oluyorum. Keşke seçim geceleri TR gönülleri ile saçma sapan sayım yapacağıma gidip keşke o gün dışarıda takılsaydım. Benim rahmetli babam hasta hasta gitti oy kullandı keşke adamı hiç zorlamasaymışım. Böyle arsızca %48 chp oyu diye çökmeniz utanmazlıktır. Gençliğimizi çaldınız haram zıkkım olsun.
Kılıçdaroğlu'nun iyi yaptığı konu parti parti bölünmüş %48 muhalefet oyunu tek kişide toplamasıydı. Adamın secim kampanyası bununla geçti zaten, muhalefeti birleştirdi. O %48 CHP adayına oy verdi baska birinin adayına oy vermediler. Bir de gençliğini çalan biz değiliz biz Erdoğan'ı desteklemedik. Allah babana rahmet eylesin, o konuda bundan başka diyecek şeyim yok.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,916
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Kılıçdaroğlu'nun iyi yaptığı konu parti parti bölünmüş %48 muhalefet oyunu tek kişide toplamasıydı. Adamın secim kampanyası bununla geçti zaten, muhalefeti birleştirdi. O %48 CHP adayına oy verdi baska birinin adayına oy vermediler. Bir de gençliğini çalan biz değiliz biz Erdoğan'ı desteklemedik. Allah babana rahmet eylesin, o konuda bundan başka diyecek şeyim yok.

Gençliğimizi RTE her dara düştüğünde yardımına koşan KK ve CHP çaldı. Daha tek oy yok bu kadar. Gerekirse sandığa bile gitmem. Seçimden önce %53 ile kazanıyoruz bitti diyorsunuz oy veriyoruz ondan sonra %48 yaptık şimdi gelecek seçimde kazanacağız tarzı bir yorum alay mı ediyorsunuz çocuk mu kandırıyorsunuz? CHP oyları ile Saadet, Deva, GP ve DP gibi sağ partileri meclise taşımanız ise seçmeninize attığınız bir kazıktır. Sahi bu seçimde İzmir'den Temel Karamollaoğlu falan mı aday olacak?

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Ulan Eren, burada da mı trol aldın?

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,672
PG Nakit
400
1
Muhalefetin bölünmüşlüğü en çok iktidara yarayacaktır. KK'nın istifa etmemesi muhalefete ciddi manada zarar veriyor. Belki de muhalefet en dibi görmeden toparlayamaz? CHP ve HDP Türk siyasetini tıkayan muhalefete faydadan çok zarar veren iki partidir. Bu iki partinin varlığında ise AKP ve RTE dışında bir partinin/adayın iktidar olması çok zordur.
Şu başlıkların birçoğunda gerilmemek için mesajları okumuyorum artık. Keşke senin şu paragrafı bir pankart olarak bassak da Türkiye’nin her şehrine dolandırsak. Şunu anlatamadık millete ya.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: