MLS Tiyatro Ligi Mi?


Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,805
Mesajlar
7,738
Beğeni sayısı
1,565
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry


Bilmem kaç tane adam Messi'yi savunacağına sahada dolanıyor, Messi golleri yazıyor lig gündem oluyor. Acaba MLS de WWE gibi bir kurgu mu izletiyor?​
 

Caliph

british master
Katılım
2 Tem 2023
Konular
207
Mesajlar
3,695
Beğeni sayısı
1,407
PG Nakit
745
RPG Karakteri
Carlito
1
Amerikalıların işinin gücünün şov olduğunu biliyoruz malum. Ben net ve tamamen bir şekilde kurgudur demiyorum çünkü lig kalitesi cidden yerlerde fakat içinde kurgusal unsurlar da vardır diye düşünüyorum, bazı yaşanan pozisyonlar Andorra veya San Marino liglerinde dahi yoktur çünkü. Messi ve ailesi, fanları eğlensin diye, MLS'in de PR'ı yapılsın diye bir proje olarak gitti adeta bir elçi olarak keza 70lerde devamı pek tutmayan Pele'nin yaptığı gibi. Messi dediğim gibi oraya futbol oynamak için gitmedi, ailesinin ABD'de yaşamak istediğinden gitti bilhassa, bu projenin parçası olmaması için de bir neden yok. Abimi yaptığı bu büyük aile babalığı hareketinden yola çıkarak bolcana tebrik ediyor ve geri kalan haftalarda da bol eğlenceler diliyorum bu aptalların top koşturduğu ligde.
 

Badger

kralkaya
Katılım
27 Haz 2023
Konular
491
Mesajlar
3,278
Beğeni sayısı
520
PG Nakit
560
Konum
Bursa
Favori Güreşçi
Triple H
Çöp oğlu çöp bir lig. Ronaldo'nun Arabistan'a gidişinden dolayı aylardır devam eden Arabistan süksesi, alınan yayın hakları, harcanan milyon eurolar Messi'ci medyanın canını sıkmış olacak ki sırf MLS paylaşıp Messi'yi de oyunun içinde tutmak için Messi'nin kariyerinde onlarca kez attığı golleri "oha otistik abim bu da biraz abartı olmuyor mu yauuuv" diye paylaşıyorlar. Ayrıca adamın karşı karşıya oynadığı stoperlerin hiçbirinin pozisyon bilgisinden markajdan haberi yok, NPC gibi dolaşıyorlar sahada.
 

RiseGen

Go Further
Katılım
2 Tem 2023
Konular
5
Mesajlar
361
Beğeni sayısı
78
PG Nakit
0
Konum
Lesmo, Lombardiya
Favori Güreşçi
LA Knight
Diego Rossi'nin şov yapmasından nasıl bir lig olduğu anlaşılmalıydı diye yorumluyorum.

Ortalama maaşın çok düşük olduğu bir lig. Sports TV'de yayınlandığı dönem kale ve savunma oyuncuları ekseriyetle dandikti diye hatırlıyorum. "Nasıl olsa mal edecek, bari rezil olmayalım" diyip herhangi bir savunma belirtisi göstermiyor da olabilirler.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: