Jon Moxley Hakkında

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,755
Beğeni sayısı
1,592
PG Nakit
4,050
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
1693218447206.png

Tamam baba en Exteme sensin ya. Ben seviyordum Deathmatch falan ama Moxley fena halde soğuttu beni. Bu görüntü nedir abi? Moxey için çok abartıldı bu olay. Tamam seven vardır ama bu kadar da suyunu çıkarmaya ne gerek var? Bana göre bu maç türünde max olacak şey raptiye. Yok kafaya bir şey sokmalar yok ringin kan gölüne dönmesi. Bana göre gereksiz şeyler.​

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
125
Aynen katılıyorum Bero kardeşime, çok abarttılar bu işi. Çok severdim ben Mox'u ama yavaş yavaş hem kendisinden hem de şu maç türünden soğudum. Bıktık artık.

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Bu olaylar hakkında en iyi yorumu @Deathmatch Classic atar. Ne derse ondan.
Şirket ilk kurulduğu zamanki kadro hardcore güreşe çok müsaitti ve şirkette yaşatıyorlardı ama 2023'e geldiğimizde Mox harici hardcore bayrağı taşıyan herhangi bir adam yok ve Jon Moxley bu olayı bir gimmick haline getirdi. Adamın gimmicki bu arkadaşlar, kimse zorla yaptırmıyor tamamen kendi tercihi ve kuvvetle muhtemel bundan keyif alıyor. Ekteki sekans da ekstra abartı bir durum değil sıradan bir deathmatch şovunda 2-3 kere icra edilen basit bir sekans. 80 bin kişinin önünde yapılması ise big deal bir olay. Bu tarzı sevin ya da sevmeyin güreşin bir gerçeği ve ABD yasaları izin verdiği sürece bunu icra edenler daima olmaya devam edecek. Güreşte tarz çeşitliliğin mainstreamde bulunmasından ben memnunum. Ayrıca Mox'un CZW çıkışlı olduğunu ve bu sektörün içinde bulunan kişilerinden, izleyen seyircilerine kadar herkesin güreşe farklı açıdan bakıp, farklı noktalarından keyif aldığını unutmayın.

Konular
1,956
Beğeni sayısı
951
PG Nakit
685
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Şirket ilk kurulduğu zamanki kadro hardcore güreşe çok müsaitti ve şirkette yaşatıyorlardı ama 2023'e geldiğimizde Mox harici hardcore bayrağı taşıyan herhangi bir adam yok ve Jon Moxley bu olayı bir gimmick haline getirdi. Adamın gimmicki bu arkadaşlar, kimse zorla yaptırmıyor tamamen kendi tercihi ve kuvvetle muhtemel bundan keyif alıyor. Ekteki sekans da ekstra abartı bir durum değil sıradan bir deathmatch şovunda 2-3 kere icra edilen basit bir sekans. 80 bin kişinin önünde yapılması ise big deal bir olay. Bu tarzı sevin ya da sevmeyin güreşin bir gerçeği ve ABD yasaları izin verdiği sürece bunu icra edenler daima olmaya devam edecek. Güreşte tarz çeşitliliğin mainstreamde bulunmasından ben memnunum. Ayrıca Mox'un CZW çıkışlı olduğunu ve bu sektörün içinde bulunan kişilerinden, izleyen seyircilerine kadar herkesin güreşe farklı açıdan bakıp, farklı noktalarından keyif aldığını unutmayın.
Kaşe mühür imza…

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: