PPV All In Spoiler | AEW World Trios Championship Match

Konular
1,956
Beğeni sayısı
951
PG Nakit
685
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
House of Black (Malakai Black & Buddy Mathews & Brody King) w/Julia Hart vs. The Acclaimed (Anthony Bowens & Max Caster) & Billy Gunn
AEW World Trios Championship

Maçın ortasında Julia Hart'ın bacak arasına Leg Drop geliyor. Önemli bir not olarak yazmak istedim. xd

Maçın sonlarında Brodie zincir ile Bowens'a vuracak iken yanlışlıkla Black'e vuruyor zinciri. Ardından Brody King'i ring dışına atıyorlar. Ardından Matthews'a ard arda üç tane Famouser! Tuşa gidiyor Billy Gunn ama Julia Hart hakemi çekiyor ringden. Ardından ringe Black giriyor ve The End! Tuşa gidiyor Gunn'ın üstünden fakat Gunn 2.99'da atıyor! Şimdi bir anda ortalık hallaç pamuğuna dönüyor. O karmaşada bir anda Brody King'i tek yakalıyor Acclaimed ekibi. Bowens'tan üst üste sert darbe kombosu geliyor. Ardından Gunn'dan bir Famouser daha. Üstüne bir de Arrival + Mic Drop kombosu. Tuş denemesi fakat Brody King 1'de attı. Şimdi ayaklanıyor King fakat Bowens tekrardan komboya yatırıyor rakibini. Ardından bir Arrival + Mic Drop daha geliyor. Şimdi üç isimde King'in üstüne çıkıp tuşa gidiyor ve BİTTİ! THE ACCLAIMED YENİ WORLD TRIOS ŞAMPİYONLARI OLUYORLAR!

Maçtan sonra House of Black ekibi kemerleri alıyorlar ve kazanan ekibe takdim ediyorlar. Ardından büyük bir makas partisi dönüyor arenada.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Direkt sonuna sardığım, tam main event öncesi doldurmalık bir maç. Ama net bir House of Black galibiyeti beklerken Acclaimed’in kazanması beni inanılmaz şaşırttı ve gerek de yoktu bence böyle bir şeye. House of Black gibi Collision için önemli bir ekibin, Billy Gunn muhabbetleri yüzünden bu şekilde zarara uğraması pek de tasvip edilecek ve AEW politikalarıyla uyuşacak bir hamle değil.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: