Atatürk Filminden İlk Fragman Geldi

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,929
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
WP grubuna attığım mesaj

Üzücü çünkü ben bu filmi Disney+ platformu için bekliyordum ve firma esasında ekonomik nedenlerden ötürü platforma değil fox tv ve sinemalar ile anlaştı. Ancak ermeni diasporası bizim sayesimizde iptal oldu diye reklam yaptı firma ise Türk kullanıcıların eleştiri ve tepkilerine rağmen iki kelam edip durumu açıklayamadılar. Belki de gelen tepkiler için bile film platformda yayınlanmayı hak ediyordu. Aras Bulut denen kişi ise Atatürk'ü canlandırmayı hak eden bir oyuncu değil. Konuya karşı hiçbir tepkisi yok. İnsanların Atatürk sevgisi üzerinden prim yapıyorlar samimi gelmiyor bana ne yazık ki.

Disney+ mevzusu dışında da film tamamen insanların Atatürk sevgisi üzerinden hamaset yapan sanatsal açıdan hiçbir şey vadetmeyen bir film olacak gibi duruyor. Bunun laciverdini de Abdülhamit ve Ertuğrul Gazi üzerinden TRT yapıyor. Ama bir farkla TRT en azından bu saydığımız kişileri en azından seviyor sayıyor ama Disney tamamen 🤑 gözle bakıyor. Yine de filmi izlemeyi düşünenlere iyi seyirler dilerim ama bu mevzu beni çok üzmüştür maalesef

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
555
Beğeni sayısı
1,348
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Atatürk filmi izlemek isteyenler için taş gibi Veda filmi var.
Tam da Veda'yı önermeye gelecektim. Daha derli topludur. Daha sanatsaldır.

Ha şu da var. Veda filmi Atatürk'ün bütün hayatına odaklandığı için atladığı noktalar olabilir. Bu film 1919'a kadar geçeceği için Atatürk ile ilgili daha fazla kişisel detaya değinecek galiba. Sofya'daki gönül mevzuları özellikle.

keka

🍓
Konular
36
Beğeni sayısı
1,004
PG Nakit
325
RPG Karakteri
damian priest
Vahdettin çok iyi seçilmiş. En dikkatimi çeken şey bu oldu. Bunun dışında Aras'ın saçını kim ayarladıysa bir daha hiçbir yapımın içinde bulunmaması lazım. Atatürk'ün bir tane bile saçlarının önünün bu kadar kabarık ve dikili olduğu fotoğrafını görmedim. Adamı homelandera benzetmişler. Bir de aşırı derecede sarı yapmışlar saçı. Bunlar gerçekten göz ardı edilmeyecek şekilde bariz hatalar bana kalırsa. Ve kimse de dememiş şu saç mevzusunu, biraz kırpalım saçı böyle Z kuşağı saçına benziyor diye. Onun dışında kıyafetler gayet iyi.

Savaş dönemini anlattığı için bu kadar çatık kaşlı agresif bir yüz ifadesi normal ama her karede de bu olmamalı. Atatürk o soğuk bakışlarıyla zaten sizin için bir tehdit olduğunu hissettirirdi. Ben hep öyle gördüm. Aras böyle daha çok halen Yamaç Koçovalı'yı oynuyor gibi durmuş. Oyuncu seçimi çok doğru olmasına rağmen.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: