WP grubuna attığım mesaj
Üzücü çünkü ben bu filmi Disney+ platformu için bekliyordum ve firma esasında ekonomik nedenlerden ötürü platforma değil fox tv ve sinemalar ile anlaştı. Ancak ermeni diasporası bizim sayesimizde iptal oldu diye reklam yaptı firma ise Türk kullanıcıların eleştiri ve tepkilerine rağmen iki kelam edip durumu açıklayamadılar. Belki de gelen tepkiler için bile film platformda yayınlanmayı hak ediyordu. Aras Bulut denen kişi ise Atatürk'ü canlandırmayı hak eden bir oyuncu değil. Konuya karşı hiçbir tepkisi yok. İnsanların Atatürk sevgisi üzerinden prim yapıyorlar samimi gelmiyor bana ne yazık ki.
Disney+ mevzusu dışında da film tamamen insanların Atatürk sevgisi üzerinden hamaset yapan sanatsal açıdan hiçbir şey vadetmeyen bir film olacak gibi duruyor. Bunun laciverdini de Abdülhamit ve Ertuğrul Gazi üzerinden TRT yapıyor. Ama bir farkla TRT en azından bu saydığımız kişileri en azından seviyor sayıyor ama Disney tamamen
gözle bakıyor. Yine de filmi izlemeyi düşünenlere iyi seyirler dilerim ama bu mevzu beni çok üzmüştür maalesef