Bray Wyatt Hayatını Kaybetti


ReQuem

Kralkaya
Katılım
27 Haz 2023
Konular
1,705
Mesajlar
9,125
Beğeni sayısı
1,745
PG Nakit
1,850
Konum
Sivas
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Her şeye olduğu gibi bunda da tepkisiz kaldım. Şaşırmadım. Benim içimde ölüm normalleşti. Ölümüne üzülmedim. Onun varlığını sadece eski anılarla hatırlayacak olmak üzüyor. Onu bir daha ekranlarda göremeyecek olduğum gerçeği hele ki 2013'teki 2014'teki haliyle göremeyecek olmak üzüyor. Huzur içinde uyusun.
Artık böyle şeylere tepkisiz kalmak bile mahvediyor insanı. Nasıl bu hale geldik? Nasıl yaşandı bu şeyler?
 

fetiborn41

PG.com Kullanıcısı
Katılım
5 Tem 2023
Konular
1
Mesajlar
108
Beğeni sayısı
33
PG Nakit
200
Favori Güreşçi
Kevin Owens
Youtube’da gezerken TV100’ün haberinde gördüm, clickbaittir diye gördüm ve şok oldum. Rest in peace agam, çok başkaydın.
 

RiseGen

Go Further
Katılım
2 Tem 2023
Konular
5
Mesajlar
361
Beğeni sayısı
78
PG Nakit
0
Konum
Lesmo, Lombardiya
Favori Güreşçi
LA Knight
Haberi günün sabahında gördüm, fakat bugüne kadar yazabilme şansım olmadı. Normalde güreş hakkında yazmak çok içimden gelmiyor ama Wyatt'ın anısına birkaç cümle yazacağım.

Windham Rotunda, yıllar geçtikçe talepkarlığın arttığı profesyonel güreşte bu işin sadece ringdeki dövüş tiyatrosundan ibaret olmadığını çok güzel hatırlatan çok özel bir yetenekti. Çok iyi bir hatip ve karakterinin içgüdüsünü yansıtma becerisi olan bir adamdı. Görece kısa ve sakatlık sorunları ile geçen kariyeri içerisinde çok fazla güzel tat bırakan an yaşattı. Bunun dışında güreşin arka planında da çok sevilen ve sayılan bir isimdi. Huzur içinde uyusun.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: