Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açık ve net Jon Moxley ya, adam şirketin basbayağı Ace'i konumunda şu an. İlerleyen dönemlerde CM Punk olarak değişebilir bu cevap ama şu an için ve en azından orta vadeye kadar hala Mox olur bu sorunun cevabı.
Rampage denen bitik şovun açılışında Smackdown'ı reytinglerde geçmesini sağlayan, MJF gibi bir yıldıza seviye atlatan, Collision'ı Elite'den koruyan CM Punk. Bu büyüklük halis mi? @Netuno
Rampage denen bitik şovun açılışında Smackdown'ı reytinglerde geçmesini sağlayan, MJF gibi bir yıldıza seviye atlatan, Collision'ı Elite'den koruyan CM Punk. Bu büyüklük halis mi? @Netuno
Bu sorunun cevabına Moxley harici bir cevap veren objektif değildir bence. Bryan demek isterdim bu soruya ama olmuyor yani keşke WWE’de izlesek Bryan’ı tekrardan.
Bu sorunun cevabına Moxley harici bir cevap veren objektif değildir bence. Bryan demek isterdim bu soruya ama olmuyor yani keşke WWE’de izlesek Bryan’ı tekrardan.
Allah korusun, WWE'de hayal kırıklığı maçlarda bulunmasındansa 1000 kez AEW'de kalmasını tercih ederim, ileri de AEW dünya şampiyonu da olacak, hakettiği değeri buluyor AEW'de.
Chris Jericho'nun şirketin kuruluşunda kendinden kattıklarını yadsımamak gerek. Moxley ilerleyen dönemlerde ondan daha fazla etki etmiş olabilir ama Jericho'nun ismini geçirmek için Jericho diyeceğim ben. Aslında Cody'nin de ismini geçirmek lazım ama pek bu tartışmanın konusu değil gibi artık o.