AEW'da En Büyük Etkiyi Yaratan Eski WWE Yıldızı?

Arthur Morgan

#Hedef25
Konular
41
Beğeni sayısı
511
PG Nakit
415
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Rampage denen bitik şovun açılışında Smackdown'ı reytinglerde geçmesini sağlayan, MJF gibi bir yıldıza seviye atlatan, Collision'ı Elite'den koruyan CM Punk. Bu büyüklük halis mi? @Netuno

Netuno

The Last World Beater
Konular
213
Beğeni sayısı
1,846
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Rampage denen bitik şovun açılışında Smackdown'ı reytinglerde geçmesini sağlayan, MJF gibi bir yıldıza seviye atlatan, Collision'ı Elite'den koruyan CM Punk. Bu büyüklük halis mi? @Netuno
Reytinglere etkisi, merch satışları, anlık arenada seyirciden aldığı tepkiler, güreşçilere mentorluk yapması... tartışmaya açık bile değil.

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,671
PG Nakit
370
Bu sorunun cevabına Moxley harici bir cevap veren objektif değildir bence. Bryan demek isterdim bu soruya ama olmuyor yani keşke WWE’de izlesek Bryan’ı tekrardan.

Reborn by Unpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
4
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Bu sorunun cevabına Moxley harici bir cevap veren objektif değildir bence. Bryan demek isterdim bu soruya ama olmuyor yani keşke WWE’de izlesek Bryan’ı tekrardan.
Allah korusun, WWE'de hayal kırıklığı maçlarda bulunmasındansa 1000 kez AEW'de kalmasını tercih ederim, ileri de AEW dünya şampiyonu da olacak, hakettiği değeri buluyor AEW'de.

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Konular
10
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
100
Chris Jericho'nun şirketin kuruluşunda kendinden kattıklarını yadsımamak gerek. Moxley ilerleyen dönemlerde ondan daha fazla etki etmiş olabilir ama Jericho'nun ismini geçirmek için Jericho diyeceğim ben. Aslında Cody'nin de ismini geçirmek lazım ama pek bu tartışmanın konusu değil gibi artık o.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: