RAW Spoiler | Boş Olaylar Ve Main Event


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,437
Mesajlar
3,754
Beğeni sayısı
1,215
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
The Miz ringe geliyor. Miz bir mikrofon kapar ve Maryse'nin Montreal'den olduğu için Québec City'ye asla gelmeyeceğini söyler. Geçen Cuma "WWE SmackDown"da LA Knight'ın Austin Theory'ye yenilmesinden herkesin onu sorumlu tuttuğunu söylüyor, sonra bazen bazı şeylerin kendiliğinden olduğunu söylüyor. Knight'ın 20 yıl sonra pek iyi hatırlanamayacağını söylüyor ve Knight kendi seviyesinde olmadığı için, amacını kanıtlamak için daha genç ve daha baskın birini seçtiğini söylüyor. Tozawa geliyor ve la Knight spiker masasında.

The Miz vs. Akira Tozawa

The Miz Skull Crushing Finale için kaldırıyor bir yandan da La Knight'a laf atıyor Tozawa Roll Up yapıyor ve kazanıyor.

Kazanan: Akira Tozawa

Maçtan sonra La Knight The Miz'e BFT vuruyor

Daha sonra sahne arkasına Drew McIntyre ve Matt Riddle'a gidiyoruz. McIntyre, Riddle'a ortaklıklarının yürümeyeceğini söyler ancak Kofi Kingston ve Xavier Woods, ikisine iyi bir takım olduklarına dair güvence vermek için devreye girer. Riddle, McIntyre'ye onlardan vazgeçmemesini söyler ve ondan bir kez daha etiketlemesini ister. McIntyre, Riddle'a bir cevap vermez, onun yerine çekip gitmeyi tercih eder.

Aradan döndüğümüzde Damian Priest, Rhea Ripley ve Dominik Mysterio'nun sahne arkasına geçiyoruz. Ripley, Priest'e Balor'la işleri çözüp çözmediğini soruyor, Priest ise çözemediklerini söylüyor. Ripley, onlara işleri halletmeleri için bir şans verdiğini söylüyor ama artık işleri kendi yöntemiyle halletme ve çekip gitme zamanının geldiğini söylüyor.

Becky Lynch ringe geliyor.

Lynch, "Adam"ın Québec City'ye geldiğini söylüyor ve sonunda WWE Payback'teki Steel Cage maçında Trish Stratus'u ele geçirme şansı bulduğunu söylüyor. Bir soru soruyor: Mirasınızın ne olmasını istiyorsunuz? Kendi işinin galibiyet ya da kayıplardan ziyade hayatta kalmakla ilgili olmasını istediğini söylüyor. Her zaman yenilmez olduğu için değil, durdurulamaz olduğu için geri döndüğünü ve mücadeleyi asla bırakmadığı için durdurulamaz olduğunu söylüyor. Stratus'un müziği duyulur ve Zoey Stark'ın yanında görünür. Kanada'ya döndüğü için minnettarlığını ifade ediyormuş gibi yapıyor ama şakayı bırakıyor ve bunun onun için kesinlikle hiçbir şey ifade etmediğini söylüyor. Québec City'den söz ediyor, sonra bir iyi bir de kötü haberi olduğunu söylüyor. İyi haberin, Lynch'i yendiğinde en iyisi olduğunu kanıtlayacağını ancak kötü haberin, onunla birlikte çelik bir kafeste mahsur kalacağını söylüyor. Kariyeri boyunca korktuğu halde ateşe atıldığını söylüyor. Kendini işinin en iyisi olarak adlandırıyor, sonra da kendini kanıtlamaktan bıktığını ve yorulduğunu söylüyor. Lynch'in Payback'te daha önce hiç görmediği bir yanını göreceğini ve ardından hayatta kalamayacağını söyler. Lynch daha sonra Stark'a ikisinin önümüzdeki hafta Falls Count Anywhere maçında karşı karşıya geleceğini bildirir.


Chelsea Green and Piper Niven vs. Kayden Carter and Katana Chance

Piper niven crossbody ile takımına maçı kazandırıyor.

Sami Zayn & Kevin Owens vs. Judgment Day

Owens ve Balor ringde yerdeler Damian ringin dışından çantayı atmak istiyor ama sami zayn ona saldırıyor. Jd McDonalds geliyor ve çantayı alıp ringe atıyor. Owens çantayı tutup Balor'a vuruyor ve hakem maçı bitiriyor.

DQ ile kazanan: Judgment Day

Balor ve damian Owens ve Sami'ye vururken bir müzik duyuluyor.

Cody ringe geliyor!

Cody Rhodes, Sami Zayn & Kevin Owens vs. Judgment Day

Sami Zayn Dominik'e Helluva Kick vuruyor ardından owens da Stunner yapıştırıyor ve maçı kazanıyorlar.

Kazanan: Cody, Owens & Sami

Maçtan sonra sami mikrofonu alıyor ve Judgment Day'e bir dahakine şans di
liyor. Şov bu görüntülerle sona eriyor.​
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
The Miz'in Akira Tozawa'ya bile yenilmesi... Vallahi üzülüyorum bu adama ya, maç bitince kahkaha attım ama bir yandan da içime öküz oturdu. Nakamura'nın Seth'in kulağına fısıldadığı muhabbet bayağı tıraş çıksa da sonrasında kestiği promo beni içine çekti, en azından özensiz bir hikaye olmadığını hissedebiliyoruz.

Main event ise... Geç baba geç, vallahi açılışından main eventine haftalardır aynı şeyler ya çok sıkıldım.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: