@Vicious
Johnkorey QuietQuitting Katılım 2 Tem 2023 Konular 554 Mesajlar 7,676 Beğeni sayısı 1,346 PG Nakit 1,445 Konum İzmir RPG Karakteri Ezekiel Jackson Favori Güreşçi Edge 21 Ağu 2023 #1 @Vicious
Vicious Kızılcıklı Katılım 2 Tem 2023 Konular 34 Mesajlar 410 Beğeni sayısı 132 PG Nakit 180 Konum Eskişehir Favori Güreşçi Edge 21 Ağu 2023 #2 Johnkorey' Alıntı: @Vicious Genişletmek için tıkla ... Saboyu görünce aniden gelen " ve Carlsen kaybediyorr " repliği hahdhchch Bu arada arada bir Kasparov daha iyi düşüncesine kapılmıyor değilim.
Johnkorey' Alıntı: @Vicious Genişletmek için tıkla ... Saboyu görünce aniden gelen " ve Carlsen kaybediyorr " repliği hahdhchch Bu arada arada bir Kasparov daha iyi düşüncesine kapılmıyor değilim.
Kras Mazov Tractatus Katılım 3 Tem 2023 Konular 36 Mesajlar 5,793 Beğeni sayısı 1,630 PG Nakit 250 RPG Karakteri Velveteen Dream Favori Güreşçi Eddie Guerrero ELITE 21 Ağu 2023 #3 Adam o kadar alışmış ki artık otomatiğe bağlıyor. Bu arada forumda bi satranç turnuvası yapalım ya. @Legatus Maximus
Adam o kadar alışmış ki artık otomatiğe bağlıyor. Bu arada forumda bi satranç turnuvası yapalım ya. @Legatus Maximus
Legatus Maximus DK Katılım 2 Tem 2023 Konular 1 Mesajlar 366 Beğeni sayısı 60 PG Nakit 0 Favori Güreşçi Million Dollar Man 21 Ağu 2023 #4 Kras Mazov' Alıntı: Adam o kadar alışmış ki artık otomatiğe bağlıyor. Bu arada forumda bi satranç turnuvası yapalım ya. @Legatus Maximus Genişletmek için tıkla ... Lichess'e doğru adım adım..
Kras Mazov' Alıntı: Adam o kadar alışmış ki artık otomatiğe bağlıyor. Bu arada forumda bi satranç turnuvası yapalım ya. @Legatus Maximus Genişletmek için tıkla ... Lichess'e doğru adım adım..