Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana uymaz hacı. Ben karışırım, o da bana karışabilir. Kıracak, bağıracak, hanzoluk yapacak biri değilim ama isteklerimi, durumu direkt dile getiririm. Sahibi falan olduğum için karışmam, benim kırılacağım bir şey yapmasın diye karışırım. O da bana karışır aynı şekilde.
Her şeye karışmayı seven birisi değilim ama kız arkadaşım olacak kişi böyle bir fotoğraf atmaz, atmaması gerektiğini bilir.
Eğer atmışsa beni tanımamış demektir ve ayrılırım. Ortada bir zorlama veya benim isteklerimi yapmak zorundasın durumu yok bence karşıdakinin rahatsız olacağını zaten bilmesi gerekir.
Bana uymaz hacı. Ben karışırım, o da bana karışabilir. Kıracak, bağıracak, hanzoluk yapacak biri değilim ama isteklerimi, durumu direkt dile getiririm. Sahibi falan olduğum için karışmam, benim kırılacağım bir şey yapmasın diye karışırım. O da bana karışır aynı şekilde.