WWE NXT Spoiler | Part |


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,437
Mesajlar
3,754
Beğeni sayısı
1,215
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
NXT Başlıyor!

NXT Tag Team Championship
The Family (c) vs. The Dyad
(w/ Schism)

Maçın sonunda Ivy Nile ringe geliyor ama önünü joe Gacy ve bazı sarı maskeli adamlar kesiyor. Hakem onlara bakarken iki sarı maskeli de The dyad ekibine saldırıyor! Ve ringe atıyorlar! D'angelo plant Fowler vurup tuşa gidiyor ve kazanıyorlar.



Carmelo Hayes'in ürünleri imzaladığını görüyoruz. Wes Lee içeri girer ve Hayes'in aramalarına cevap vermek yerine malları imzalamak için vakti olduğunu gözlemler. Hayes'in Heatwave için bir sözleşme imzalayacağı tek şeyin olduğunu söylüyor ve Hayes, Lee'ye yaklaşan Number One Contenders maçında Dijak'ı yendikten sonra geri dönmesini söylüyor.

Blair Davenport vs. Dana Brooke (w/ Kelani Jordan)

Blair, Brooke'ın kafasına diziyle yapıştırıyor ve maçı kazanıyor.

Trick Williams vs. Drew Gulak (w/ Charlie Dempsey and Damon Kemp)

Dempsey ve Kemp ringe girmeye çalışıyor hakem onları engellerken Brooks Jensen ve Josh Briggs geliyor ve onları ringin dışına çekip vurmaya başlıyorlar bu sırada Williams Gulak'ın kafasına bir tekme atıyor ve maçı kazanıyor.

Kazanan: Trick Williams

Baron Corbin ringe geliyor mikrofonu alıyor.

Corbin, kendisi olmanın en güzel yanının, herhangi bir tepki olmadan istediğini söyleyebilmesi olduğunu söylüyor. Gable Steveson'ı Performans Merkezi'nden kovduğundan beri kimsenin görmediğini söylüyor, ardından "NXT" soyunma odasında bir çekim yapıyor ve ana etkinlikte hak ettiği yeri alabilmek için Baron Corbin'de yeni bir çağ başlattığını söylüyor. etkinlik.

Von Wagner ve Stone daha sonra çıkar ve Stone kendisinin ve dünyanın Corbin'in soyunma odası hakkındaki ifadesine katılmadığını söyler. Corbin, Stone'a takım elbisesini ütüleyebileceğini söyler ve Stone, Corbin'e kendisine hakaret etmenin kendisini iyi hissettirip hissettirmediğini sorar. Corbin zirvedeki yerini isterken, bir adamın önünde durduğunu söylüyor: Wagner. Corbin, Wagner'e konuşup konuşamayacağını sorar ve Stone'dan mikrofonu kendisine vermesini ister. Stone öyle yapıyor ve Corbin, Wagner'e mikrofonu vermenin kötü bir fikir olduğunu söylüyor. Wagner'e nasıl konuşulacağını öğrenmesi gerektiğini söyler ve ardından örnek olarak SmackDown'da The Rock ile kendi yüzleşmesini anlatır. Wagner'e çok para kazanmak istiyorsa arka planda güvenlik görevlisi olarak uzun bir kariyer istemiyorsa onu takip etmesi gerektiğini söyler.

Wagner, Corbin'in çok konuştuğunu söylüyor. Stone ile bir dostluk kurduğunu ve herkesin Corbin'in aynı şeyi söylemesinden bıktığını söylüyor. Onu önümüzdeki hafta Heatwave'de bir maça davet ediyor, sonra ona hangi hileyi istiyorsa getirmesini söylüyor. Corbin'in geçmişteki tüm hilelerinin berbat olduğunu söylüyor ve ardından Corbin'e kendisini bekleyen bir masa olduğunu söylüyor. İki adam daha sonra kavga etmeye başlar ve Wagner, Corbin'i ringin dışına atar. Kafasını spiker masasına çarptırıyor.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: