The Batman Part II'nin Kötüsü Kim Olmalı?

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
MV5BYTcwYzdlOTctNmRmMS00ODkxLThjZDgtNDRiMzMwNTgzZWFhXkEyXkFqcGdeQXVyNTAyODkwOQ@@._V1_.jpg

Bildiğim kadarıyla hala The Batman Part II'un ana kötü karakteri belirlenmedi. Sizce Batman'in hangi düşmanı filmde yer almalı?​

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
721
PG Nakit
125
Resimdeki isim olmamalı çünkü şu an böyle birisi evrene çok ağır gelir bence. Two Face falan iyi olabilir. Çok erken olacağını bilmesem Baykuş Divanı derdim kesinlikle. Two Face veya Deathstroke olsun isterim.

Netuno

The Last World Beater
Konular
219
Beğeni sayısı
1,991
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Şahsen, yeni Batman daha dedektif gibi takıldığından karşısındaki op bs güçleri olan bir karakter olmamalı. Two Face bence iyi bir tercih. Joker de fena değil ama fandomu fena yordu Joker görmek. Böyle Anarchy falan olsa, öyle bir şey de görmek isterim ama kötü değil de yan karakterlerden biri olsa bile.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Şahsen, yeni Batman daha dedektif gibi takıldığından karşısındaki op bs güçleri olan bir karakter olmamalı. Two Face bence iyi bir tercih. Joker de fena değil ama fandomu fena yordu Joker görmek. Böyle Anarchy falan olsa, öyle bir şey de görmek isterim ama kötü değil de yan karakterlerden biri olsa bile.
Joker'den bıktım usandım artık. Animated series'te bile Joker görünce darlanıyorum. Two-face veya clayface efsane giderdi bak.

Netuno

The Last World Beater
Konular
219
Beğeni sayısı
1,991
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Joker'den bıktım usandım artık. Animated series'te bile Joker görünce darlanıyorum. Two-face veya clayface efsane giderdi bak.
Clayface dedektiflik açısından mükemmel bir karakter. Zaten mutantlaşmadan önce de bir oyuncuydu. Genelde yan karakter olarak görseı bile, aslında Clayface'in, büründüğü kişiliğin taklidini mükemmel yapma gibi bir takıntısı var. Bence olabilir. Ama dövüşleri pek canlandıramadım. Bu arada Clayface konuşurken aklıma geldi, Hush fena olurdu ya.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Clayface dedektiflik açısından mükemmel bir karakter. Zaten mutantlaşmadan önce de bir oyuncuydu. Genelde yan karakter olarak görseı bile, aslında Clayface'in, büründüğü kişiliğin taklidini mükemmel yapma gibi bir takıntısı var. Bence olabilir. Ama dövüşleri pek canlandıramadım. Bu arada Clayface konuşurken aklıma geldi, Hush fena olurdu ya.
Matt Reeves ağabey bu gidişle bir dizi çekse keşke ilk filmden mest etti bizi. 3 filmle doyuramaz bizi vallahi. Hush,Two Face,Clayface bunları nasıl sığdıracak acaba o 2 filme?

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
190
Beğeni sayısı
2,328
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Joker'den bıktım usandım artık.
Yine de gelecek. Sonunda teaselediler. En azından 3. filmde getirmeleri mantıklı olanı. Ara villain olarak da Penguin akar bence.

3te Joker mevzu kapanınca seri devam ederse farklı farklı villain'lara yönelirler.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Yine de gelecek. Sonunda teaselediler. En azından 3. filmde getirmeleri mantıklı olanı. Ara villain olarak da Penguin akar bence.

3te Joker mevzu kapanınca seri devam ederse farklı farklı villain'lara yönelirler.
3 film olacağı onaylandı ama devamı gelmez bence. DK üçlemesi ile kapışacak gibi duruyor.

Netuno

The Last World Beater
Konular
219
Beğeni sayısı
1,991
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Matt Reeves ağabey bu gidişle bir dizi çekse keşke ilk filmden mest etti bizi. 3 filmle doyuramaz bizi vallahi. Hush,Two Face,Clayface bunları nasıl sığdıracak acaba o 2 filme?
İlk film bana aşırı Telltale Batman'ini hatırlatmıştı hikaye olarak, düzgün işlense sokarlar ya hepsini. Ama tek filme sıkıştırmamalarını tercih ederim.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: