Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neden sokturmuyor? Şirketten kovulmuş olan ACE STEEL’ın her işini bozuyor bu adamlar. Hasımlık bilmeyen adamla MERTÇE vuruşulmaz. HAK ETTİKLERİNİ verirsin.
Neden sokturmuyor? Şirketten kovulmuş olan ACE STEEL’ın her işini bozuyor bu adamlar. Hasımlık bilmeyen adamla MERTÇE vuruşulmaz. HAK ETTİKLERİNİ verirsin.
Ace Steel bunca zaman nerede dikiş tutturabilmiş? Bu kadar iyi madem gitsin şansını başka yerde denesin sektörde onlarca iş imkanı var. Delikanlıya yakışan delikanlı gibi kardeş benim senle derdim var bir daha buraya gelme demektir. Seyircinin önüne adamı atmak yakışmıyor. Adam Christopher Daniels'a bile tavırlı ulan bu adamla sen nasıl arayı bozdun abi? CM Punk sorunlu bir çar. Yorum gördüm tw'de çok doğru, adam Bret Hart olmak istiyor ve kendi Goldberg'ini yaratmaya çalışıyor ama bu hikayede Goldberg kendisi.