Türkiye'nin En Temiz Denizleri

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
kaymakamlıgın asagısındaki avmnin yanında aqua park vardı eskiden, nerde it kopuk pislik var gelirdi, işemekten kotusunu yaptıklarına emınım.
Biliyorum o Aquaparkı. Çocuğun tekinin ayağı kesilmişti orada. O zaman kapatıldı. İşletme olarak havuzun içinde nasıl kesiciyi fark etmemişler, o kesici oraya nasıl girmiş hala muamma.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Biliyorum o Aquaparkı. Çocuğun tekinin ayağı kesilmişti orada. O zaman kapatıldı. İşletme olarak havuzun içinde nasıl kesiciyi fark etmemişler, o kesici oraya nasıl girmiş hala muamma.
her yaz gıderdım kucukken, allahtan biz kolu bacagı kaptırmamısız. çok pis yerdi zaten. şimdi de belediyenin actıgı havuz varmış yenimahalle de komsular gitmis bizim ama ben hic gitmedim.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
her yaz gıderdım kucukken, allahtan biz kolu bacagı kaptırmamısız. çok pis yerdi zaten. şimdi de belediyenin actıgı havuz varmış yenimahalle de komsular gitmis bizim ama ben hic gitmedim.
Havuz konusunda Etlik Olimpik, Ankara’nın en iyilerinden. Şaşmıyorum oradan. Aklında bulunsun.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Havuz konusunda Etlik Olimpik, Ankara’nın en iyilerinden. Şaşmıyorum oradan. Aklında bulunsun.
anteresin ordakini diyorsun, küçükken her yaz giderdim oraya. temizinden 10 senedir gitmiyorum ama. iyi yerdi harbiden.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: