Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence gün hariç zerre sorun yok. İyi bir WWE haftalık şovu tadını veriyor bana. Özellikle Punk'ın Collision'da booklanma tarzı top babyface nedir ders verir nitelikte. Kenny Omega neden öyle kullanılmıyor mesela Dynamite'da diye soruyorum bazen.
Birkaç şovu öyle yüzeysel izledim ve gayet keyif aldığımı söyleyebilirim. Rampage havası sezerim diyordum ancak haftalık şov tadında. Kendini tekrar eden ve kısır sekansları elbette var ama o da her haftalık şovda olan bir şey.
Tartışmasız şekilde tüm şirketler dahil en iyi haftalık güreş şovu olmayı başardılar. Programda keskin hatları ile face ve heel karakterleri görüyorsunuz, insanın aklıyla dalga geçecek türden şeyler yaşanmıyor ve maçların neredeyse tamamı kaliteli. Bir sonraki hafta ne olacak diye merak ettirmeyi de başarıyorlar.
Özellikle Punk'ın Collision'da booklanma tarzı top babyface nedir ders verir nitelikte. Kenny Omega neden öyle kullanılmıyor mesela Dynamite'da diye soruyorum bazen.