Sizce Omega Kim İçin Dönecek?

Gloom

blackbird fly away
Konular
2,162
Beğeni sayısı
1,725
PG Nakit
400
1
Omega nasıl parlak değil la
Çok geniş ifade ettim belki. Genel kişilik olarak diyorum. Ringde de beni içeri çeken bir tarza sahip değil. Arka alandaki tavrından da rahatsızdım bayağıdır. Kariyer başarılarından bağımsız konuşuyorum. O konuda da NJPW haricindeki indie cambazlıklarıyla da ilgilenmiyorum. AEW da dahil buna maalesef.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
17
Beğeni sayısı
63
PG Nakit
85
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita
Çok geniş ifade ettim belki. Genel kişilik olarak diyorum. Ringde de beni içeri çeken bir tarza sahip değil. Arka alandaki tavrından da rahatsızdım bayağıdır. Kariyer başarılarından bağımsız konuşuyorum. O konuda da NJPW haricindeki indie cambazlıklarıyla da ilgilenmiyorum. AEW da dahil buna maalesef.
Forumda genel olarak Omega'dan hoşlanmayan çok kişi var ve sebebini az çok anlayabiliyorum büyük ölçekte de katılıyorum parlak birisi değil diyince merak ettim

Gloom

blackbird fly away
Konular
2,162
Beğeni sayısı
1,725
PG Nakit
400
1
Forumda genel olarak Omega'dan hoşlanmayan çok kişi var ve sebebini az çok anlayabiliyorum büyük ölçekte de katılıyorum parlak birisi değil diyince merak ettim
Herhalde Omega'nın NJPW dönemini ciddi takip etmiş biri benden farklı bir fikri savunacaktır. Dediğim gibi benim problemim biraz ringin dışında şu noktada.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: