Pandemi Döneminde Unutamadığınız Olaylar?

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Sokağa çıkma yasağı yeni başlamıştı işte. Bizim eski mahalleden de Altay diye bi çocuk var, yaşı küçük. O sıralar 5-6 yaşında falan. Neyse bu kardeşimi çok seviyor sürekli bize gelmek istiyor falan. Yasak ilan edildi, bu sabahın 7'sinde bize tee öbür sokaktan geliyor kapıyı vuruyor. Bir ara neredeyse her sabah, bazen de aksamları evden kaçar bize gelirdi. Annesi babası gelip alırdı, nasl hiç yakalanmadılar hayret. Gerçi ben de para yatırmaya falan çıkıyordum...

Neyse bir diğer olay ise, 1500 lira mı ne yardım parası veriyordu o sıra devlet. Bana da gelmişti işte. Utana sıkıla yazıyorum, paranın hepsini Yemeksepetine gömmüştüm, kuryelerin biri gelip öbürü gidiyordu. Şimdi utanıyorum o halimden.

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
553
Beğeni sayısı
1,340
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Neyse bir diğer olay ise, 1500 lira mı ne yardım parası veriyordu o sıra devlet. Bana da gelmişti işte. Utana sıkıla yazıyorum, paranın hepsini Yemeksepetine gömmüştüm, kuryelerin biri gelip öbürü gidiyordu. Şimdi utanıyorum o halimden.
Sanki kumar oynadın a.. Mis gibi aktivite aga daha ne.. Ha diyorsan daha iyi değerlendirebilirdim orası başka.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Sanki kumar oynadın a.. Mis gibi aktivite aga daha ne.. Ha diyorsan daha iyi değerlendirebilirdim orası başka.
Sağlığa zararlı aga... gerçi o sıralar o kadar kötü değildi ama yine de o kadar abartmamak lazımdı. Evde mis gibi yemek dururkene...

deathcrushh

sadece özgürlük
Konular
25
Beğeni sayısı
85
PG Nakit
870
Favori Güreşçi
Joey Janela
Pandemi dönemine dair hiçbir şeyi unutamadım. Hala pandemi döneminde yaşıyor gibi hissediyorum bazen. Arkadaş grubum, sokağa çıkma yasağı, maske saçmalığı vs falan resmen hayaleti dolaşıyor üzerimde. Çok güzel zamanlardı.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: