AEW Dynamite Spoiler | Açılışta Zorunlu Toplantı


Katılım
30 Haz 2023
Konular
1,749
Mesajlar
4,528
Beğeni sayısı
823
PG Nakit
450
Konum
Kocaeli
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Şovun açılışında Jericho Appreciation Society ringde, Matt Menard Jericho'yu ringe davet ediyor. Chris Jericho tribünün müziğe eşliği ile birlikte ringe doğru geliyor.



Jericho ekibinin kendisinden habersiz ringde toplanmasından rahatsız olduğunu belirtiyor. Bu sırada Garcia Jericho'dan susmasını ve bir kez olsun onları dinlemesini istiyor. Garcia Jericho için nelerden vazgeçtiğini, dostlarına ihanet ettiğini, kendisinin onu seçtiğini fakat onun neden bizi seçmediğini anlamadığını söylüyor. Eğer ekibinin yanında olmayacaksa ben artık yokum dedikten sonra ringi terk ediyor.

Ardından Jack Hager mikrofonu alıyor ve aynı sorunlardan söz ediyor. Kendisini bu ringde ki herkesten daha uzun süre tanıdığını, ona çok para kazandırdığını fakat eğer iplerin bugün kopması gerekiyorsa da bir sorun olmayacağını söylüyor. Artık Jericho'yu takdir etmediğini söylüyor ve ardından o da ringi terk ediyor.

Ardından aynı şekilde Anna Jay ve Tay Melo'da kendilerinin yanında durmadığından ve sadece kendini düşündüğünü söylüyorlar Jericho'ya. Onlarda diğer ekip arkadaşları gibi ringi terk edip gidiyorlar. Ardından Matt Menard'da bu işin böyle olmayacağından aynı dostları gibi kısa bir şekilde açıklamasını yapıp o da ringden çıkıp gidiyor.

Yaprak dökümü gibi segmentimizin en sonunda ringde Jericho ve Sammy kalıyorlar. Jericho tam söze girecekken Sammy bölüyor onu. İlk günden beridir onun arkasını koruduğunu. Onu bırakıp asla gitmeyeceğini çünkü onun arkadaşı olduğunu söylüyor. Kendisinin hatalı olabileceğini söylüyor. Jericho'ya düşünmesi ve halletmesi gereken bir çok şey olduğunu, ve eğer halledebilirse belki yanında olacağını söylüyor ve o da ringi terk ediyor. Jericho ringde tek başına kalmışken biz de reklamlara gidiyoruz.

 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Sammy Guevara'ya gıcık kaparım aslında ama bu segmentte inanılmaz iyiydi. Jericho'nun mikrofona tokat vurma işleri falan hoşumuza gitti. Ben Hager sırt dönmez diyordum ama Guevara daha çok gri bölgede kalan isim oldu garip bir şekilde.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: