AEW Dynamite Spoiler | Açılışta Kemer Maçı


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
International Championship - Orange Cassidy (ş) vs. AR Fox

Geceyi açan maç International Championship maçı oluyor. Keyifli ve kıran kırana geçen maçta AR Fox birkaç kez galibiyete yaklaşsa da başarılı olamıyor. Maçın son bölümünde apronda Rolling Senton+Rope Hung DDT kombinasyonu uygulasa da tuşa denemesi başarılı değil. Ardından kaldırıyor rakibini AR Fox ama Cassidy onu roll-up'a alıyor 1--2-- deneme başarısız! Kalktıktan sonra bir kere daha Crucifix Pin'e alıyor Fox'u ve başarılı! Bu kadar sağlam maçın roll-up ile bitmesi... Cassidy'e böyle mi yaptırırız ya hep... Cassidy kemerini koruyor bu sonuçla.







Maçtan sonra Cassidy, Fox'a elini uzatıyor ve Fox bu eli sıkıyor. Cassidy ardından gözlüğünü Fox'a takıyor! Cassidy kemerini kaldırırken Fox arkada gözlüğü çıkarıp kırıyor ve Cassidy döndüğü gibi suratına yumruğu geçiriyor! Birkaç tane de stomp darbesi uyguluyor ve ringi terk ediyor Fox. O sırada Darby Allin geliyor ve Fox'u bayağı haşlıyor giriş kısmında. İkili tartışa tartışa alanı terk ediyorlar.





Yine ringdeyiz bu esnada, Cassidy kendine gelmeye çalışıyor ve ayaklanıyor. Derken Jon Moxley burada! Cassidy'i bir Lariat ile indiriyor ve ardından kaldırıp kemere doğru The Death Rider! Cassidy kalktığı gibi yerle bir oluyor. Moxley de ringden iniyor hemen ve seyircilerin arasından giderek alanı terk ediyor.



Blood & Guts tekrarının ardından arka alandayız. Renee Young, Don Callis ve Chris Jericho ile röportaj yapıyor. Callis, Jericho'ya bir teklif sunuyor. Yanına Takeshita'yı al ve Garcia & Sammy ile karşılaş diyor. Jericho ilk başta şaşırıyor ve kısa bir düşünüp olur diyor. Callis aralarındaki bu ortaklığın sonraki adımı için bir sanat eseri sipariş etmiş. Bad News Allen'ın 1995'te onları (Callis & Jericho) izlediği temalı bir tablo... Jericho bütün gün bunu taşıyamayacağını söylüyor hafif yüzünü buruşturup, ardıından Callis alanı terk ediyor. Renee ise Jericho'ya tablonun berbat olduğunu söylüyor puhahahahaahah.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: