- Konular
- 189
- Beğeni sayısı
- 2,316
- PG Nakit
- 1,095
- Favori Güreşçi
- MJF
1
Bunu şarkısı güzel herkese yapıyorlar. Bu baya altı boş bir argüman modern zamanda.cheer atıyor, şarkısını söylüyor
Buna boynum kıldan ince. Yine de ürün amerikan pazarında. Amerikan pazarında bu adamın NXT’de izleyenler dışında düzgün gözüktüğü bir zaman yok. Ana kemere oynatarak kemerin itibarını düşürürsün.Ayrıca Japon seyirciler için de çok kritik bir isim. Gerçekten Japon seyircileri de çekiyor.
Evet, amerikan genel izleyicisinin ortalama beğenisine göre konuşuyorum… En azından orayı yakaladığımı düşünüyorum bu konuda yorum yaparken.Sadece tek bir seyirci kitlesine bakıp konuşuyorsun.
bkz. Samanadam safsatası. Ben bu adam Cornette’in tarzında değil diye yermiyorum. Nakamurayı NXT’de canlı, NJPW’de de eski maçlarını dönerek izledim. Güreşçi olarak severim.Cornette'i ben de dinliyorum ama
Argümanımı tamamen WWE kreatifinin adamı maymun ettiği için ana kemere meydan okuyan adam olarak ciddiye alınmayacağı üzerine kurarken sen adamın Cornette’in tarzında olmadığı için beğenmediğimi söyledin. Yazdığım şeye bakmayıp niyet okuyacaksan tartışamayız kanka.