- Konular
- 211
- Beğeni sayısı
- 1,115
- PG Nakit
- 30
- RPG Karakteri
- John Morrison
- Favori Güreşçi
- Lexi Luna
*Summerslam sonrası arka alandayız. The Sex ekibi ve Cathy Kelley ekranlara geliyor.*
Cathy Kelley : Evet sayın izleyenler. SummerSlam'in ardından Val Venis ve John Morrison ile beraberiz. Bu geceki mağlubiyeti neye bağlıyorsunuz ?
JoMo : Dürüst olmak gerekirse biz bunu bir mağlubiyet olarak görmüyoruz. Eğer ki ben sakatlanmamış olsak o kemerler belimizi saracaktı şuan ve sen bize "Şampiyon olmak nasıl bir his?" diye soruyor olacaktın. Her şeye rağmen dostum Venis, ta*aklarını ortaya koydu ve sonuna kadar savaştı onunla gurur duyuyorum. Bu olay burada bitmeyecek o or*spularla bir daha görüşeceğiz ve her görüştüğüm kız gibi eve topallayarak gidecekler
Cathy Kelley : Sakatlık konusuna değinmişken bacağın nasıl oldu? Ciddi bir sorun var mı?
JoMo : Bacağım şuan iyi, herhangi bir sıkıntım yok. Emin olmak için doktora gittim, bir kaç test yaptı. Tek sorunum fazla testesteron ve yüksek libidoymuş.
*Cathy Kelly sırıtır.*
JoMo : Hoşuna gitti değil mi?
Cathy Kelly : Konudan sapmayalım. Önceden Val Venis ve Tyler Reks bir takımdı ve sen onlara dahil olmuştun. Şimdi ise Reks aranızdan ayrıldı. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
JoMo : Reks dostum, aletini biraz dinlendirmek için biraz uzaklaştı buralardan. Kendine zaman ayırmak istediğini söyledi. Pek anlam veremedik, herhalde evde kendi kendine görücek işini. Eskiden üçlü ve güçlüydük, şimdi de güçlüyüz eğer üçlü olmak istersen numaram sende var. *Cathy'e göz kırpar*
*Cathy utanır ve biraz kızarır.*
Cathy Kelly : Cevapların için teşekkürler John. Biraz da Venis'in görüşlerini alalım.
@KALKTI!!!!