Erkin Koray’ı Kaybettik

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,763
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Anadolu Rock yetim kaldı. Erkin babanın bende çok garip ve acı bir anısı vardır o yüzden her zaman yeri ayrıydı. Çöpçüler şarkısını 2018'de kaybettiğim dedemle çok dinler söylerdik hatta geçenlerde buna dair bir video kaydı bulmuştum, kendisini hayatımda böylesine güzel bir anı bıraktırdığı için çok ayrı seviyordum. Mekanın cennet olsun Erkin baba. Allah rahmet eylesin.

çorbacıda matiz buhranlar

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
24
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Az önce eve geldim dedim ki bu gece balkonda erkin babayla takılırız. Ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor, baba sağlıklıydı hatta son bi albüm çalışması vardı Kanada'da takılıyordu bildiğim kadarıyla.

Rock'ın birçok dalında ustaydı ya; Mesafeler, Tek Başına ve Çöpçüler en sevdiğim şarkıları. Mağarada Düğün gibi çok ilginç şarkıları vardı, Bir Eylül Akşamı ve Anadolu Rock derken babanın külliyatı konuşmaya çok vakit ayırmak lazım ya... Gerçekten bi ünlü ölümüne bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum.

Edit: 15 yaşında her allahın günü dinlediğim şarkıyı nasıl unuttum ya? Cemalım, kişisel olarak en sevdiğim olmasa da babanın en kıymetli şarkısıdır. Bi gitar solosu vardır tarihte öylesi zor bulunur.

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: