RPG Ayağa Kalkın

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
145
Beğeni sayısı
2,354
PG Nakit
590
RPG Karakteri
Bray Wyatt
WYATT!

uBYmGjp.gif

Işıklar sönüyor ve girişte Impure Şampiyonu Bray Wyatt belinde unvanıyla görünüyor. Arenanın tuhaf bir şekilde yarı yarıya boş olduğunu görüyoruz. Bray ise bu detayı fark etmemiş gibi ağır ağır ringe ilerliyor ve iplerin arasından geçip sandalyesinde bir süre sallandıktan sonra lambasına üfleyerek ışıkları geri getiriyor.

Ne sık yaşanır öyle değil mi, en uzun süren yollarda bile bazen engebeler ve tümseklerle karşılaşırız. Önümüzün tıkandığını düşünürüz, işimizin bittiğini. Öyle ki, o noktaya gelmek için senelerce ve hatta asırlarca mücadele etmiş olsak dahi yol öyle tıkanmıştır ki artık devam etmeye ne yüreğimiz yeter, ne bileğimiz.. İnsanoğlunun nefes aldığı her çöplükte olur bu ve çoğu kişi bunun ilacının zaman olduğuna inanır. Ama zaman bir afyondur adamım, Bray Wyatt bunu biliyor. Zaman, sadece yaşanan talihsiz olayları normal kabul etmek için insanoğlunun kendin beynini uyuşturduğu bir ara dönemden ibarettir. Yaralar hiç kapanmaz aslında... ama bugün burada daha mutlu, daha neşeli meseleler konuşmamız gerekiyor öyle değil mi çocuklarım? Bugün burada, "yarın"ı konuşmamız gerekiyor. (Wyatt mikrofonu indirip sessizce arenaya bakıyor) Bundan sonra olacak savaşları, bundan sonra Bray Wyatt'ın yapacaklarını konuşmamız gerekiyor. Zira bu çöplükte üç tip adam vardır: Bazı adamlar, oturdukları o konforlu antika koltukta hayaller kurarlar, ama bu hayalleri gerçekleştirmek için kıpırdamazlar bile. Bazı adamlar, ayağa kalkar ve denerler.. ve sonucunda da, başaramazlar. Bazı adamlar ise, bir fikri düşler ve ayağa kalkıp bütün dünyayı kökünden değiştirir. Bray Wyatt gibi adamlar! (Wyatt sırıtıyor) Ama ben sizlerin ne düşündüğünüzü merak ediyorum çocuklarım, yolunuza çıkan bu engele boyun eğip inleyerek mağaralarınıza geri mi döneceksiniz, yoksa savaş borumun çıkarttığı sesi duyup ortaya mı çıkacaksınız? Atlarımızı bir savaş alanının ortasına mı sürdük.. yoksa bir cenazenin üstüne mi? Kader bizi çağırıyor.

Wyatt belindeki unvanı çözüp omzuna atıyor ve hasır şapkasını çıkarıp sandalyesine bıraktıktan sonra tekrar arenaya dönüyor.

e97cef90efc5dbc2a71a5c9fadd7e186_crop_exact.jpg

Lockdown'da olanlar, bugüne kadar altına imza attığım her borcu sonuna kadar ödediğimin ispatı. Bobby Lashley'in yaşadıkları bile küçük Alex'i motive edebilmek için yeterli olamadı. Ve ben, PGW çöplüğüne geldiğinden beri bütün sözlerini tutan tek adam olan ben.. size söylediğimi yaparak bu Interracial filme bir son yazdım. Peki şimdi karşıma kim çıkacak? PGW'nin tepesindeki kimsenin umursamadığı problemleri yol engeli olarak görüp atından inen korkaklar mı? Fırtına öncesi sessizliği, ölümün işareti olarak yorumlayan ve cenaze hazırlıklarına çoktan başlamış olan soytarılar mı? Bray Wyatt'ın savaş çağrısına kim cevap verecek? (Wyatt kollarını iki yana açıyor) Geldiğim günden beri bir levazımatçı misali önüme çıkan leşleri teker teker onları bekleyen kara deliklere yuvarlamayı kendime vazife bildim. Bu yüzden size söyleyebilirim madamlar ve mösyöler, Bray Wyatt'ın burnu ölümün kokusunu alır. Ve bugün, cenaze karanlığı çökmüş bu toprakları kokladığımda ceset kokusu almıyorum. Yaklaşan savaşların kokusunu alıyorum. Bray Wyatt'ın size göstereceği mucizelerin kokusunu alıyorum. Fethedilecek şehirlerin, kazanılacak zaferlerin ve yarının kokusunu alıyorum. Siz PGW Evreni, sizler benimle beraber bu zindana hapsolmuş talihsiz ruhlardan ibaretsiniz. Ama henüz ölmediniz, ve eğer karşıma çıkarabileceğiniz başka bir berduş daha kaldıysa bu sözlerimi bir çağrı olarak nitelendirin. Bray Wyatt oynamak istiyor ve bu, bütün PGW ölümlülerinin de onun oyuncağı olmaya aday olduğu anlamına gelir. Tokyo'ya kadar bu cenaze ortadan kalkacak ve ben, bütün çekik gözlü sarı dostlarımızın önünde bir sonraki sanat eserimi şekillendireceğim. Follow… the buzzards.

WYATT sesiyle kameralar kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt
Anasayfa Üst Alt