RPG Dominasyon

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
450
Beğeni sayısı
2,371
PG Nakit
1,830
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Keanu Carver

Keanu Carver!

losyckn.jpg

Keanu Carver stagede beliriyor. Etrafa cins cins bakarak ringe doğru adım ağırlarla ilerliyor.

lktjyt0.gif

Hıağ hıağ hıağ

esn5mhh.jpg

Keanu Carver yumruk şovundan sonra bir mikrofon alıyor.

Keanu Carver:
Keanu Carver kim ha? Carver'ın kim olduğunu öğrendiniz mi züppeler? Buraya gelip gürültü yapmaktan başka bir şey bilmiyorsunuz. Hayatlarınız tamamen eğlenceden ibaret. Cebinizi dolduran babalarınızın sayesinde hayatınız tozpembe. Bu gösteriye para ödüyorsunuz çünkü istediğiniz olsun istiyorsunuz. Burada verdiğim emeğin çeyreği kadar değeriniz yok. Burada efor sarf ederken sizin kuru gürültünüzü dinlemek istemiyorum. O çenenizi kapatmanızı ve Carver'ın dominasyonuna saygı duymanızı istiyorum. Amerika'nın en sert sokaklarından buraya kadar yükseldim ve şimdi beni rahatsız ediyorsunuz. Sizler sayesinde burada olanlardan değilim. Carver'ı Carver yarattı. Sıkı çalışma, disiplin, güç. Bunların hiçbiri beni yargılayanların sahip olduğu özellikler değil. Hiçbirinizde bendeki gücü göremiyorum. Çıktığım sokaklarda beş gün hayatta kalamayacak şımarık çocuklarsınız. Buraya sizi eğlendirmek için gelmedim, para için buradayım. Genellikle de önüme çıkan engelleri yıkmak için buradayım. Önce JD, sonra Bron Breakker. Onların isimleri konuşulurken Keanu ismini hiçbiriniz tanımıyordu. Onlar basit engellerden fazlası değildi. İsimleri var olan, fiziken bana denk olamayacak iki adam. Ben bu şirketin tankıyım, ben bu şirketin canavarıyım. Bir zamanlar bana bir yol çizilmişti. Koçu dinle, öğretmenleri dinle ve yoldan sapma. Keanu ne yaptı? O yoldan geriye hiçbir şey kalmadı. O yolu paramparça ettim. Bu turnuva şovunda sıradaki veya finaldeki zayıf adamın kim olduğu çok da önemli değil. Ben, yıkılmaz bir duvarım. Sahada sana oyunu ezberletirler. Her adımın, her pasın bellidir. O hesapları yok saydım. Bu ringde ise sadece yıkım var. Başının dibinde kafa şişiren bir sistem adamı yok.

bpl99mp.jpg

Keanu Carver: Sistem adamı dediğin kim midir? Bron Breakker ismi aklıma geliyor. Yenilmez olduğu sanılan kırılgan mentalli adam. İnsanları yenilmez olacağına inandıran bir sahtekarı yok ettim. Bron adamım sen de ben de o sahaları görmüş adamlarız. Sen, geçmişini yanında taşıdın. Sana verilen ayrıcalıklar, sana verilen akıllar, başkalarının fikirleri... Sen yalnızca fikirlerin yansıması Bron olarak kalacaksın. Keanu Carver ise kendisine vaat edilenleri, emirleri reddeden ve kendi yoluna çizilen bir adama dönüştü. PGW için şu anki problem Bron Breakker değil, Keanu Carver. Ben, durdurulmak istenen bir problemin kendisi oldum. İnsanlar beni gördüğünde problemin ve kaosun geldiğini anlayacak. Sen ise sistemin tasmalı köpeği olarak anılacaksın. Biliyorum ki önümü kesmeye çalışacaksın. Buna bayılırım adamım. Kaybettikçe gelip daha fazlasını kaybeden şımarık çocuklarını yumruklamak çok özel bir hobidir. Peki ya sen bu mağlubiyete kafayı takmışken kazanan taraf olarak ben ne yapacağım? Geçtiğim engele dönüp bakmayacak bir kazananım. Senin gücün bu ring için yeterli değil. Kafanın içinde emirler dağıtan akıl hocaların olduğu sürece bir uçurumun kenarında yürümeye devam edeceksin. Benim için JD ile Bron'un farkı yoktu. İkisi de önüme atılan yemlerdi. Kemer için savaşanlar gibi bir adam değilim. Sadece önümdeki yemi mideye inderecek kadar acımasız bir adamım. Karşıma çıkacak adamın iki kez düşüneceği bir canavarım. Bu turnuva bittiğinde bir daha hatırlanmayacak ama Keanu'nun yarattığı yıkım uzun vadede hatırlanacak. Bir sonraki rakibim çoktan bana hazırlanmaya başlamıştır. Analiz dedikleri aptallıklarla kafa yorup güreşi kurcalamaya başlamıştır. Bugünkü Keanu ile yarınki Keanu aynı adam değil. Beni anlamaya çalıştığınız zaman çoktan başka birine dönüşmüş olabilirim. Gelecek her zaman umut bağlanacak bir yarın olmuştur. İnsanlar gelecekten bahsetmeyi sever. Gelecek kaçınılmaz olandır. Ve bu gelecek de Keanu Carver'dan geçiyor.

Keanu Carver mikrofonu yere fırlatıyor ve arka alanın yolunu tutuyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Keanu Carver
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi