CLICK CLICK BOOM! The Interracial Domination'ın müziği bu... Seyirciler yıkılıyor adeta! Ancak giriş kısmında sadece Alexander Hammerstone'u görüyoruz. İki omzunda da takım kemerleri var. Ağır adımlarla, son derece sert bir yüz ifadesiyle ringe geliyor. Köşedeki görevliden bir mikrofon alıyor.
Desteğinize teşekkürler. Günlerdir sosyal medya hesaplarımdan bildirimler susmuyor. Destek mesajlarınız, Bobby'nin sağlık durumu hakkında sorularınız... Var olun. Bobby'nin durumu hala belirsizliğini koruyor. Doktoru bir şey söylemek için erken olduğunu söyledi. İyileşip iyileşmeyeceğini Bobby belirleyecekmiş, ellerinden geleni yapmışlar falan işte... Bobby benim 20 seneyi aşkın dostum, kardeşim ve size bir şey diyeyim mi? Bu orospu çocuğunu kolay kolay yıkamazsınız amına koyayım! Adam neredeyse 50'sine geldi ama hala ilk tanıştığım gün gibi... Çelik gibi fiziği var ve kardeşim bu günleri atlattığında sanki hiç yaşamamış gibi dimdik karşınızda olacak, buna eminim. Onu burnuna tıkılı peçete, bilincini kaybetmiş bir halde ambulansın arkasında gördüğümde kendimden geçmiştim... Kardeş gibi büyüdüğün, bütün bu profesyonel güreş yolculuğunda yanında olan adam gözünün önünde kahr-u perişan halde ve elinden bir şey gelmiyor... Ne kadar boktan bir durum değil mi? Bugün o günkü hatamı telafi ettim belki ama ona olan borcumu henüz ödemedim...
Bugün o 3 orospu evladını da kevgire çevirdim ve bunu yaparken keyif almaktan ziyade müthiş bir intikam duygusuyla yaptım. Vurduğum her sandalye darbesinde Bobby'nin "cansın sen kuzen" lafını kulaklarımda duydum sanki. Bray denen hayal aleminde yaşayan herif ve yanında gezdirdiği 2 yabani hayvana kimlerle uğraştıklarını bizzat gösterdim. Bunu tek başıma yaptım oğlum... Ya iki kişi olsaydık? O zaman ne halt yiyecektiniz?
Bray, beni dinle oğluşum... Sen Bobby'yi güya ayağının altından çektin ya hani... Hani belindeki unvana rakip olan adamı sözde ortadan kaldırdın ya... O otel odasında yaptığın hamle hayatında yaptığın en büyük hataydı ve bir şey söyleyeyim mi? Bu hatanın ne telafisi ne de geri dönüşü var. Kalabalıkta yapılan ayıbın tenhada özrü olmaz oğlum. Bugün sen daha hiçbir şey görmedin. Beraber o kafese girdiğimizde bırak bize bulaşmamış olmayı, bu şirkete geldiğin güne lanet edeceksin.
Bugün sana ve köpeklerine yaşattığım şeyler size bir muhtıraydı, o kafese çıktığımda ise o koca götüne Kenan Evren gibi darbe vuracağım! Ben Alexander Hammerstone değilim oğlum... Ben The Interracial Domination'ım... O kafeste sadece benimle yüzleşmeyeceksin, Bobby'nin hala hayatta olma gayreti ve gücü de benimle birlikte olacak...
THE INTERRACIAL DOMINATION STILL ALIVE!
Bu sözlerin ardından mikrofonu yere bırakıyor ve müthiş bir destekle arka alana dönüyor. Bu görüntülerle kameralarımız kapanıyor.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Alexander Hammerstone