- Konular
- 9
- Beğeni sayısı
- 259
- PG Nakit
- 90
- RPG Karakteri
- Bobby Lashley
(Gece vakti bir acil servisin önündeyiz birkaç saniye rastgele insanları gördükten sonra Alexandre Hammerstone ve boynunda bir boyunluk olan Bobby Lashley'nin hastaneden çıkıp Hammerstone'un 93 model Lada Samara'sına binip gittiğini görüyoruz.)
"Geri döndüren gördün mü geçmişi?
Boşa soldurdun o nazlı gençliği
Bir avuç toprak için yor kendini
Dünyada ölümden başkası yalan"
Bobby Lashley: Bu şarkıyı da çok severim kuzen sesi köklede biraz keyfimiz yerine gelsin. (Hammerstone tek kelime etmeden sesi açar) Ne oldu lan karıyı götüremedin diye küstün mü lan bana? (Hammerstone yine yarım ağızla cevap verir.) Bana bir baksana sen ben dayak yedim diye mi yüzüme bakamıyorsun, ulan yaşlandıkça iyice duygusal birşey oldun sende başımıza ama sakin ol kuzen bugün gördük ki bu tarikatçılarda bizim karşımıza adam gibi çıkacak taşşak yok, onlar Mia yengene dua etsin eğer o olmasaydı ikisini de parçalardım ama yanımda hanım olduğu için dikkatim dağıldı, hanım demişken bizimkilerle konuştum bu seferden zevk alamamışlar Indiana'ya bir daha uğrarsanız bizi görün diyorlar. Hele seninki alev alev yanıyormuş anlayacağın yine iyisin 10-15 güne şu boyunluktan bir kurtulursam yanlarına uçalımda yarım kalan işi bitirelim. Neyse dayak yüzünden dilimiz damağımız kurudu şuradaki çorbacıda dur da karnımızı doyuralım.
(İkili birlikte çorbacıya oturur Hammerstone kelle paça Lashley işkembe ister çorbalar gelmeden önce Hammerstone konuşmaya başlar)
@Rise Above Hate
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Bobby Lashley